Chci se zeptat odborníku, kdyz se chci spojit pomoci programu VAG EEPROM Programmer 1.18p s přístrojovkou tak to píše hlašku wrong bauderate - špatná přenosová rychlost. Pouzivám obyčejný kabel KKL-USB.Nevěděl by někdo jaká je správná přenosová rychlost pro tento program ve spojeni s USB?
Ok. díky za odpověď. A protože můj notebook nemá Com port, tak jedině asi koupit rozšiřující Express kartu s Com portem + nový kkl - com kabel . Existuje nějaký jiný program na přístrojovku, který by komunikoval s kkl -usb?
Řeším to už celkem dlouho, o víkendu chci zkusit redukci COM-USB od motordiagu. Nikdo ti neřekne co to bude dělat, tak uvidíme jestli to zkousne USB kabel. Problém je, že potřebuju rozchodit právě tenhle program...
nogis píše:Řeším to už celkem dlouho, o víkendu chci zkusit redukci COM-USB od motordiagu. Nikdo ti neřekne co to bude dělat, tak uvidíme jestli to zkousne USB kabel. Problém je, že potřebuju rozchodit právě tenhle program...
Cau
Tak jak dopadlo to zkouseni? Ja jsem vcera zkousel Vag Dash Too s KKL/USB a nekomunikuje. Pak teda nechapu, proc je pro kabel KKL/USB i tento program doporucen. viz http://www.motordiag.cz/produkt/16 . Zkousku jsem provadel na sve octavii 1,9 TDI 81 kw, ASV.
Palubku mi to přečte s KKL na std. com portě v pohodě, ale abg nechce. Jen to provede identifikaci jednotky a pak píše něco o přenosové rychlosti, už jsem to zapomněl. S KKL USB se to nechytá a přes PCMCIA redukci taky nejde, což je mi divné, protože s PCMCIA mi zatím šlo všechno úplně v pohodě. Zkoušel jsem to na svým
Vcerra jsem zkousel kkl com precist palubku fabky 02 a vycelt ji, i pin spravny, km spravny, ale nesel mi ulozit obsah. Nevite nekdo proc? Na OI sel ulozit normalne ale tady jsem dal save as anic se nestalo. Mate na to nekdo jejaky trik? Diky
Presneji -zadny prevodnik z USB na serial nebude chodit. Nejlepe starej comp se seriakem,soft win 98, kabel KKL a neni zadny problem s vyctenim tak ulozenim. Cauvec