To ano, ale stále nevím, jestli je v háji jen samotný pístek, nebo je to vyběhané celkem. To už je pak samozřejmě lepší vzít celý napínák a mám jistotu, že bude vše ok. Jen jestli je to fakt špatně. Ale snad tam výrobce nemá tu vůli normálně. Já ten napínák nový ještě v ruce nikdy nedržel, tak nevím. Proto se tu ptám.Tomas.cz píše:Pístek stojí novej 900 od snr.
Napínák plochého řemene tdi 66kw - cena?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Na 90% procent to bude tím napínákem, nedávno sem ho na jedné octavii taky resil, mela uplne stejnej zvuk motoru, jak ta tvoje a taky kdyz se, zatlacil na ten tlumic, tak to ztichlo... po vymene napinaku byl zvuk uz ok (menil sem to teda cely, ne jen ten pist)...
BMW e60 525d 2993ccm 145kW FL 2007- moje nová láska
...
BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG

BMW e46 320d 110kW Sport Edition 2004- nádherné vzpomínky...
Historie-Favorit,Uno 1.3D,Pony,Rover 414i,Panda 1.2i,Stilo 1.9M-JTD,Sorento,Mondeo 2.0LPG
Jestli máš účet na aukru tak tam jde sehnat novej napínák s kladou včetně tlumiče za 1450kč to má jeden v inzerci a druhej za 1650kč.Zbyšek píše:To ano, ale stále nevím, jestli je v háji jen samotný pístek, nebo je to vyběhané celkem. To už je pak samozřejmě lepší vzít celý napínák a mám jistotu, že bude vše ok. Jen jestli je to fakt špatně. Ale snad tam výrobce nemá tu vůli normálně. Já ten napínák nový ještě v ruce nikdy nedržel, tak nevím. Proto se tu ptám.Tomas.cz píše:Pístek stojí novej 900 od snr.
ten co mám na fotce pro TDI je i pro tvoje ALH jestli si ho seženeš někde na schopu je m jedno ale podle obrázku je tam 100% tento 

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Tu už tam může rovnou dát nýtZdeněk M píše:Nekdo tam cpe i sroubky s matickama a rozklepe kladivemROBIG píše:Copak je to tak složitý?Nýtovat se učí na učňáku už v prváku.Ladas píše:jo a nejtovat to bude kdo?Hlavne to lidi dotahujou jako krava až strhnou zavity v držaku a pak se divý že jim napinak uletí

CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro