Laguna II karta immo

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Mato86
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Laguna II karta immo

Příspěvek od Mato86 »

Zdar,na karte nesli tlacitka,fungovali len ked sa karta ohybala.Tak som ju opatrne rozrezal.Potom som este vyskusal nastartovat,ale nenabehnu ani budiky,len rychlo blika kontrolka imobilizeru.Creva na prvy pohlad vyzeraju OK.Uz som s toho zufali,neviete kde by som mohlo hladat chybu???Obrázek
Passat 3C variant 2,0tdi BMP
VAG CAN PRO,K+CAN Commander,Delphi uni diag. VAGPROG
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

přepájej piny u čipu xxx47
a projet celou desku.

otázka pak jestli je čtečka ok
Mato86
Přispěvovatel

Příspěvek od Mato86 »

Čítačka je OK skúšal som dnes z inej laguny a tak isto.Takže chyba vznikla pravdepodobne otvorením karty.Centrál som síce spojazdnil,ale keď vložím kartu a zatisnem ju na 2.stupeň tak sa ani nerozsvietia kontrolky,len stále rýchlo bliká immo.Problém je to že chlap nemá druhú kartu.Dnes som si aj požičal ATAL ale keďže sa nedá pustit zapalovanie tak mi to bolo na ... Už som s toho zúfalý.Nedá sa nejak vyradit immo,ako na starých renaultoch cez gombík zatvárania?Alebo dá sa vobec spojazdniť tá karta?Každá rada nad zlato.Vopred dík
Mato86
Přispěvovatel

Příspěvek od Mato86 »

Nepomohlo ani to prepájkovanie XXX47.To pomohle asi len centrálu
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

nepřerušil si někde kontakt na tištáku jak si tu kartu páčil?
Mato86
Přispěvovatel

Příspěvek od Mato86 »

No ved to ze nie,škrabanec je len na jednom mieste a tam to asi nema vplyv.Takže teraz neviem,ale rad by som to nejak dal do kopy.Ono to prestalo štartovať už keď som to začal páčiť.Ale keď som zamko a následne odomkol tak to ešte šlo.Tak teraz neviem čo s tým
RenoFucker
Nováček

Příspěvek od RenoFucker »

Mam stejny problem.
Vcera jsem dojel z prace. jeste jsem si jel vymenit baterii do karty. Dojel domu. A dnes rano uz nenabehly ani budiky. Jen blikaci cervene diody a tikani...

Uz jste prisel na to co s tim?
Pokud to je kartou,nechtel bych davat (ted nevim presne) 4-5000 za novou kartu. Taky mam jen jednu....
zdeno.m
Nováček

Příspěvek od zdeno.m »

nieco podobne som uz riesil ale dost davno uz si to presne nepamatam ale na citacke bolo nieco zlomene alebo vydrate
gargamelc
Přispěvovatel

Příspěvek od gargamelc »

v citacke mas dva mikrospinace prvy na prvu polohu tam sa zvykne lamat taky maly plast a druhy zvykne byt zosuchany rozober si citacku su tam dve skrutky a skus to tak ci sa to nerozbehne
johnyd1
Přispěvovatel

Příspěvek od johnyd1 »

RenoFucker
Nováček

Příspěvek od RenoFucker »

Tak u me se uz problem resi.
Jak jsem vedel bylo to kartou,resp. karta davala slaby signal od imobilizeru.
Ja mel bohuzel(protoze stavam v kopci) kola vytocene nahoru. Pres povinne ruceni jsem shanel odtah(musela to byt hydraulicka ruka-kvuli tem kolum). Prijel mi borec sice bez ruky,ale zacal obvolavat zname jak to obejit. Kdyz se dovolal,neco v aute namackal a EJHLE,najednou budiky naskocily. Nejakym kodem obesel imobilizer... :D

Tak jsem okamzite sam s autem dojel do servisu-kde ted auto mam a vyrizuji mi novou kartu.
Jak jsem napsal, davala slaby signal od imobilzeru. Karta byla jinak neposkozena. Nasledne jsem s ni jel. Dokonce po dojeti do servisu byla schopna znova vypnout-zapnout(nejak se jakoby dobila).

Takze je jedno zda mate kartu ci klic. Proste se objevila chyba v imobilizeru,ktera se muze stat komukoliv(reakce na topic z odkazu zde,kde se lidi vysmivali ze jeste ze nemaji kartu....)

EDIT: A Chlapi diky za snahu pomoct 8)
Losky
Přispěvovatel

Příspěvek od Losky »

Mě se tohle stávalo taky, ve finále to nebylo ani kartou ani čtečkou, ale zasekával se mi zámek pod volantem. Byla tam spadlá nějaká podložka a jednou se to zamklo, po druhé se tam vzpříčila podložka, nezamkl se volant a zůstal blikat immo
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“