Start Superb 2.5

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Stazo
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Start Superb 2.5

Příspěvek od Stazo »

Ahoj

Mam takovej problem :-( Rano kdyz je motor uplne studeny nastartuju na prvni otoceni, kdyz je ohraty tak taky ale jakmile stojim nekde delsi dobu pak chci nastartovat tak tocim jako prdlej.Vymenil jsem prepady i zhavaky,auto to dela od te doby co jsem vymenil vstrikovaci cerpadlo:-(
Na vagu nic neni zadna chyba. Prijdeme jako kdyby ten motor blbe chytal v teplotnim rozmezi 20-50stupnu.Uz netusim co stim muze byt.Nekde jsem se docet ze se ma prodlouzit doba zhaveni ale nevim tak se vas chci optat :-) diky za rady
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

špatně seřízenej předvstřik ;) nastav ho na nulu a starty budou jak víno, i spotřeba pujde drobet dolu.
***VAG,PSA,Renault***
Stazo
Sběrač informací

Příspěvek od Stazo »

chosepm píše:špatně seřízenej předvstřik ;) nastav ho na nulu a starty budou jak víno, i spotřeba pujde drobet dolu.
No prave kdyz me menil to cerpadlo tak steloval i ten predvstrik a rikal ze je to OK :-( Nebo me prosim poradte jak ma byt sestelovan on to dal podle nejake tabulky nevim ja bych mu to vytisk a dal mu to diky
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

cerpadlo neni nove co? neni nahodou po oprave rj cerpadla?
Stazo
Sběrač informací

Příspěvek od Stazo »

stefi píše:cerpadlo neni nove co? neni nahodou po oprave rj cerpadla?
Cerpadlo je vytazene z jineho superba co mel najete 70tis. a plne funkcni proc ?
chosepm
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chosepm »

Když to nastaví na 4 stupně ATDC, tak je to taky ok, ale starty nahovno...
At to nastaví v základnim nastavení kanál 004 pole 4 na 0 a ne podle grafu. Uvidíš, že to bude lepší...
***VAG,PSA,Renault***
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“