Citroen AX 1.0 benzin

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kodl54
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Citroen AX 1.0 benzin

Příspěvek od Kodl54 »

Čus mám takovej dotaz budu měnit o víkendu motor na ax 1.0 benzín 37kw/50ps za 1.1 tak mě zajímá jestli to vyměním kus za kus i s ŘJ nebo něco víc.. kod motoru 1.0 je CDY nebo CD2 vstřik Bosch Monopoint MA3.0 a ta 1.1 je HDY nebo HD2 a vstřik by to měl být Bosch Monopoint A2.2 .. ta 1.0 by měla mít statické zapalpvání bez rozdělovače s elektrickou ŘJ a ta 1.1 má elektornické zapalování bez přerušovače.. Teť mi jde o to jestli by to šlo překopat ten motor, aby šel bez rozdělovače zapalování z 1.0 ?? Popř nějaké vychytávky.. Předem děkuji s pozdravem Kodl
Kodl54
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: Citroen AX 1.0 benzin

Příspěvek od Kodl54 »

Kodl54 píše:Čus mám takovej dotaz budu měnit o víkendu motor na ax 1.0 benzín 37kw/50ps za 1.1 tak mě zajímá jestli to vyměním kus za kus i s ŘJ nebo něco víc.. kod motoru 1.0 je CDY nebo CD2 vstřik Bosch Monopoint MA3.0 a ta 1.1 je HDY nebo HD2 a vstřik by to měl být Bosch Monopoint A2.2 .. ta 1.0 by měla mít statické zapalpvání bez rozdělovače s elektrickou ŘJ a ta 1.1 má elektornické zapalování bez přerušovače.. Teť mi jde o to jestli by to šlo překopat ten motor, aby šel bez rozdělovače zapalování z 1.0 ?? Popř nějaké vychytávky.. Předem děkuji s pozdravem Kodl
bez problemů akorád mi to neukazuje otáčky a teplotu chladici kapaliny a nějak mi tam prebívají 4konektory nevím kam snima.. jede to peckově oproti 1.0 je to citelně znát a 5qpřevodovka bomba.. i majitel auta je spokojen.. závěrem to jde přehodit bez větších komplikací a kdyby nekdo věděl jak zprovoznit otačkoměr jakym koliv způsobem a tu chladici budu velmi rád.. díky předem Kodl
Odpovědět

Zpět na „Citroën“