údržba poruchovost turba 66kW

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
acer.one
Nováček
Odpovědi: 0

údržba poruchovost turba 66kW

Příspěvek od acer.one »

zdarec všem...chci se zeptat zda je nějaká předepsaná údržba turba 66kW, která by se měla dělat čas od času, to je to bez lopatek....a zda tohle turbo může odejít či jak je to časté....myslím, že ty z těmi lopatkami odchází daleko víc, co jsem slyšel...kolik vydrží jinak? a kolik popřípadě stojí nové nebo druhé? třeba na černém trhu....s kradenými ojetinami....:))
cereus
Přispěvovatel

Příspěvek od cereus »

Nazdar! Ja mam toto turbo, mam nabehane 163 tis. km a zatial ziadny problem nebol, ani s regulaciou tlaku. Dufam, ze som to teraz neprechvalil. (crazy)
Udrzba sa nerobila ziadna. Mozno vycistenie by neuskodilo.
Octavia combi 1.9 TDI 66 kW, AGR ´98
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

Kdyby někdo potřeboval, mám tady jedno nepotřebné za 2 500kč.
phobos
Přispěvovatel

Příspěvek od phobos »

Tomas.cz píše:Kdyby někdo potřeboval, mám tady jedno nepotřebné za 2 500kč.
mozna bych mel zajem potrebuju ho na motor 1Z v jakem je stavu kolik ma nalitano moje uz pomalu dodelava ve vysokejch otacka uz zacina produkovat divny zvuky.Prej uz je velka vule na hridelce kdyz tak sem nebo na mail phoboCV@seznam.cz
acer.one
Nováček

Příspěvek od acer.one »

tak to je dobrá cena, to má kolik nalítáno? a je to na 66kw nebo 81? jo vlastně dá se na motor kde je 66kW turbo dát 81kW, bude to mít větší výkon, pozná se to?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“