Díky za info....
Zkušenosti s vozy OPEL Vectra 1.9 CDTI ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkušenosti s vozy OPEL Vectra 1.9 CDTI ???
Zdravím všechny,uvažuji o koupi vozu Opel Vectra 1.9 CDTI 88KW NEBO 110KW rok 05a výš.Jak jsou na tom tyto auta se závadami a spolehlivostí???
Díky za info....
Díky za info....
VW Golf IV GTI
Octavia ll Vrs TSFI
Octavia ll Vrs TSFI
...to určitě nevydrží ale přiznejme si,že to dnes žádné nové auto nevydrží jako octavia r.2000
Já zase nechci kupovat auto z roku 2000,ty už mají více za sebou než před sebou...i když je to od kusu...Nový Passat drahý, v Německu olítaný a spolehlivost mizerná,tak co si má člověk vybrat za rozumný penííííz..
Jinak Common-rail je tady a to se už nezmění,zanedlouho to budeme mít v kárách všichni...
a s tím i ty proklaté vstřikovače...
Já zase nechci kupovat auto z roku 2000,ty už mají více za sebou než před sebou...i když je to od kusu...Nový Passat drahý, v Německu olítaný a spolehlivost mizerná,tak co si má člověk vybrat za rozumný penííííz..
Jinak Common-rail je tady a to se už nezmění,zanedlouho to budeme mít v kárách všichni...
a s tím i ty proklaté vstřikovače...VW Golf IV GTI
Octavia ll Vrs TSFI
Octavia ll Vrs TSFI
...tak to jsou detaily,já spíš myslel na co koukat když to půjdu kupovat atd...Můj dobrej kamarád dělá 13 let v OPELU a mám na to veškeré věci za nákup atd...říkal,že ty motory jsou dost dobré a je to ITAL....obecně nemám Italy rád ze svých zkušeností s Fiaty ale to je 10 let zpět a myslím,že ten Common-rail mají zmáknutý nejlépe,přišli s tím první a vypylovali to za ty roky...Co třeba ramena,nápravy atd???Mám Passata a tam ty nápravy zlobí....
VW Golf IV GTI
Octavia ll Vrs TSFI
Octavia ll Vrs TSFI