vag k + can comander 1.4 full ?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
[quote="kukurelli"]Zdravim, mohl by mi prosim nekdo uploadnout nebo poslat mailem ovladace na VAG K+CAN, dostal jsem poskozeny cd..dekuji[/quote
Proč si prodejci nenapíšeš o nový CD?
Proč si prodejci nenapíšeš o nový CD?
CHrysler 300C 5.7 HEMI 
Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

Octavia 01 TDi 81Kw AHF 2000 EGR off, trippling
Yamaha R1 110Kw
BMW Thunder Tiger 2.11ccm nitro

zdravim
muze nekdo poradit? chtel sem si upravit cvicne kilometry v palubovce A6 2002 automat 2,5TD . nebudu resit ze jsou kilometry jeste v motorove jednotce, ale resim jen palubovku. kdyz si pres kabel poslu zpet upravena data (WRITE) tak se prepisou, protoze kdyz dam precist jednotku tak se mi uz objevi zmenene km. ale na palubovce sviti stale puvodni pocet km. obvykle je potrebny reset ECU ale v tomto pripade mi to pise ze reset neni mozny (Pres tlacitko v softu).... znamena to tedy ze se reset dela nejak manualne?
dik za info
muze nekdo poradit? chtel sem si upravit cvicne kilometry v palubovce A6 2002 automat 2,5TD . nebudu resit ze jsou kilometry jeste v motorove jednotce, ale resim jen palubovku. kdyz si pres kabel poslu zpet upravena data (WRITE) tak se prepisou, protoze kdyz dam precist jednotku tak se mi uz objevi zmenene km. ale na palubovce sviti stale puvodni pocet km. obvykle je potrebny reset ECU ale v tomto pripade mi to pise ze reset neni mozny (Pres tlacitko v softu).... znamena to tedy ze se reset dela nejak manualne?
dik za info
Omlovám se, koukal jsem na to ještě jednou a dle mně jsem nevyčítal řj motoru, ale imobilizér, tedy aspoň si to myslím. Když zadám read, načte se hodnota login a položka odometer.
Otázka zní, co znamená login - je to pin imobilizéru?
Co znamenají ty kilometry v odometru? Lze je měnit, ale hodnota na palubní desce zůstává stejná, proto jsem měl za to, že to je z řj motoru? Jak je to tedy?
Otázka zní, co znamená login - je to pin imobilizéru?
Co znamenají ty kilometry v odometru? Lze je měnit, ale hodnota na palubní desce zůstává stejná, proto jsem měl za to, že to je z řj motoru? Jak je to tedy?