Chtěl bych poděkovat Reeshovi za špičkové chipnutí mého Golfíka a jeho kolegovi za profesionální přístup při zvyšování výkonu..Ještě jednou díííííííííííky
Ackoliv nemam s Reeshou co se tyce chipovani a uprav nic docineni, chtel bych mu timto taky mnohokrate podekovat za vse co tady pro nas jako uzivatele dieselpoweru dela. Zaslouzi si to !!!
Ja musim taky podekovat kdyz sem shanel asi pred pul rokem ridici vstrik tak mi resshe dal cislo na cloveka ktrej ho mel doma a rovnou mi ho i vymenil diky moc
Nesouhlasim !! sve stranky jsem se naucil ovladat formou pokus/omyl (jsem jenom strojař) a zive si dokazu predstavit co obnasi spravovat cele tohle diskuzni monstrum s cca 3300 uzivateli. Musi to byt docela pakarna. Za tu drinu Reeshu Dukese a ostatni spravce obdivuju.
Yuri píše:myslim ze to vase dekovani sem vubec nepatri
kdyz nekdo odvede dobrou praci , tak nevidim duvod proc by se mu nemohlo podekovat a jeste k tomu na jeho vlastnich internetovych strankach jejichz provoz taky stoji penize/ a to reeshovo a ne tvoje /
ty by jsi mel byt rad ,ze se muzes dozvedet plno uzitecnych veci zde na foru zadarmo
jj vsetka cest je to tu naozaj super hned ako zapnem pc tak si dam dieselpower a kuknem co nove.Tu sa toho clovek dozviee.
Koho to nezaujma nech si kupi benzin..
Len jedno neviem ako ste si nahrali obrazok na do profilu??
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
skoda405 píše:jj vsetka cest je to tu naozaj super hned ako zapnem pc tak si dam dieselpower a kuknem co nove.Tu sa toho clovek dozviee.
Koho to nezaujma nech si kupi benzin..
Len jedno neviem ako ste si nahrali obrazok na do profilu??
ve svem profilu , dodrz velikost , rozmery , format a nemel by to byt problem
Yuri píše:myslim ze to vase dekovani sem vubec nepatri
kdyz nekdo odvede dobrou praci , tak nevidim duvod proc by se mu nemohlo podekovat a jeste k tomu na jeho vlastnich internetovych strankach jejichz provoz taky stoji penize/ a to reeshovo a ne tvoje /
ty by jsi mel byt rad ,ze se muzes dozvedet plno uzitecnych veci zde na foru zadarmo