na 100 procent s tim odolnym matrosem bych si byl jisty az od roku vyroby cca 2001-2002...podle me do nekterych aut r.v.2000 montovali jeste stare dily a to se klidne vsadim

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
Nezapomínejme, že do některých aut se dávali oleji odolné materiály i mnohem dříve. Například Mercedes má některé modely z 80-tých let, které byly vybaveny předehřevem a umožňovaly jízdu na olej.deflector píše:to Milos:
na 100 procent s tim odolnym matrosem bych si byl jisty az od roku vyroby cca 2001-2002...podle me do nekterych aut r.v.2000 montovali jeste stare dily a to se klidne vsadim![]()
já v meřu problém nevidím, problém je v tom že to někdo nazval jinotajným jazykem - to mi vadí. nafta je pouze produkt ropný. bionafta by se česky měla jmenovat "meřo+nafta", párky by se měly nazývat "separát v umělém střívku", tvrdý chlast by se měl jmenovat "líh n procent plus nějaký dochucovač", cigára by se měly jmenovat "generátor nikotinu, smradu a rakoviny", ceny v obchodech by udávaly nikoliv cenu za balení, ale cenu za kilogram, to by se hned líp nakupovalo...PetraMalikovska píše:A to je podstata problému.
nafta už není ropný produktpolak píše:já v meřu problém nevidím, problém je v tom že to někdo nazval jinotajným jazykem - to mi vadí. nafta je pouze produkt ropný. bionafta by se česky měla jmenovat "meřo+nafta", párky by se měly nazývat "separát v umělém střívku", tvrdý chlast by se měl jmenovat "líh n procent plus nějaký dochucovač", cigára by se měly jmenovat "generátor nikotinu, smradu a rakoviny", ceny v obchodech by udávaly nikoliv cenu za balení, ale cenu za kilogram, to by se hned líp nakupovalo...PetraMalikovska píše:A to je podstata problému.
50 procent kerosinu plus 10 procent nafty máš pořád 60 procent převahu ropnýho produktu:-)slovacek.milos píše:
nafta už není ropný produkt
sožení 1OOl nafty
5 procent voda
35procent bio
5Opocent kerosín, nebo jiný podobbný nápoj,dani nepodléhající,
1Oprocent nafta