Problém brzdy Audi 80 B4, 1,9 TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém brzdy Audi 80 B4, 1,9 TDI
Potřeboval bych poradit s jedním takovým menším problémem u své Audiny. V poslední době mně začaly trochu zlobit brzdy. Nevím jestli je to problém posilovače brzd nebo brzdového válce, takže bych byl rád, kdyby mi někdo pomohl tuto potencionální poruchu diagnostikovat. Jedná se o to, že když zabrzdím vícekrát po sobě - rychle za sebou, tak je asi na 3 až 4 sešlápnutí pedálu brzdy pedál strašně tvrdý a brzdím v podstatě bez posilovače. Pokud má někdo s takovou závadou zkušenost a věc vyřešil, může mi prosím napsat, co by to mohlo být? Předem díky za reakce
ex Audi 80 Avant, B4 1,9 TDI, motor 1 Z, r.v. 1994, trysky Sprint 502,
nyní VW Sharan Tour. 1,9 TDI, motor AVG 81 kW, r. v. 2000
nyní VW Sharan Tour. 1,9 TDI, motor AVG 81 kW, r. v. 2000
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
přesně to samý jsem měl ještě před tejdnem taky na a80B4 1.9tdi, dal jsem jinou vývěvu a už dobrý. Jinak ještě musim sehhadici k vývěvě, protože když jsem zkoušel od nejlevnějšího tak jsem vyměnil i tu hadici k posilovači a ta se normálně zbortí... takže musim sehnat nějakou s výztuhou nebo přímo do audi
Zkontroluj tu plastovou trubju od tej vyvevy, pokud tam mas nake pripojky na podtlak u toho zpetaku, tak je odpoj a ucpi. Pak to zkus projet, pokud to bude stejný, tak asi vyveva KO. zkus jeste jestli ti otevře ten podtlak EGR, u tepleho a nasartovanýho motoru, se po otevření zmení zvuk.Audislav píše:nevím jestli myslíš podtlakovkou - vývěvu, ale tam bych problém neviděl. Mimo to, vývěva je umístěná na bloku. Tedy jestli jsem tvou odpověď dobře pochopil
- martinsidlo
- Aktivista
-
- Aktivista
v kazdom LKW obchode maju tie plastove trubky na metraz, 12mm vychadza asi na 30-40kc/mhonzhanz píše:přesně to samý jsem měl ještě před tejdnem taky na a80B4 1.9tdi, dal jsem jinou vývěvu a už dobrý. Jinak ještě musim sehhadici k vývěvě, protože když jsem zkoušel od nejlevnějšího tak jsem vyměnil i tu hadici k posilovači a ta se normálně zbortí... takže musim sehnat nějakou s výztuhou nebo přímo do audi
OOOO AUDI 100 C3 - s originalom spolocne iba typove oznacenie = prototyp s PD / Vorsprung durch Technik