Seat Leon 1P Cupra R ...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vymyslate vtakoviny na FSi motoroch. vstrekovce treba nechat tak ako su. nieje nutne ich menit ani na 355 ps !!! A seriove turbo sa da jemne upravit mozno aj do 340-350 ps. cooler je postacujuci..... Treba vyfuk s metal katom!!!!
poznamka: myslel som vstreky co ma origo s3 alebo R
poznamka: myslel som vstreky co ma origo s3 alebo R
Naposledy upravil(a) BH motor dne 08 črc 2010, 12:41, celkem upraveno 1 x.
MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
já jsem tam člen, o goosovo autě vim,sleduju to. Těším se na grafy, udávaný hodnoty jsou víc než zajimavyPersan píše:Pro lusťu: http://seat-forum.cz/viewtopic.php?f=13 ... 8&start=90
Ale musíš se registrovat
-
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Keby som sa rozhodol pre vyfuk Milltek tak ktory system by ste mi odporucili a preco !
1./ system Cat back (stred a koncovka)
2./ Turbo back system (potrubie od turba, sportovy katalizator, stredny diel a koncovy diel).
Padla tu aj myslienka vyfuk z matalickym katalyzatorom, nieco blizsie o tomto ?
Preferoval by som aby vyfuk nemal race-zvuk ale mal by mat uchu lahodiaci zvuk z ktoreho ide patricna sila dajme tomu 301Ps motorika
A este jedna mozno pre niekoho laicka otazka. Tento vyfuk by som uz mohol mat aj ked auto nie je este zabehnute alebo az po uprave vykonu motora. Logicky by to asi malo byt tak ze vsetko naraz nahodit ale to by som potom nemal z toho radost ako to postupuje. Najhorsie je ze pri mojom style jazdenia neviem kedy nabeham patricny pocet km aby sa dali robit patricne uprafvy. Ked sme pritom je to tych 10.000 km?
Dakujem ...
1./ system Cat back (stred a koncovka)
2./ Turbo back system (potrubie od turba, sportovy katalizator, stredny diel a koncovy diel).
Padla tu aj myslienka vyfuk z matalickym katalyzatorom, nieco blizsie o tomto ?
Preferoval by som aby vyfuk nemal race-zvuk ale mal by mat uchu lahodiaci zvuk z ktoreho ide patricna sila dajme tomu 301Ps motorika

A este jedna mozno pre niekoho laicka otazka. Tento vyfuk by som uz mohol mat aj ked auto nie je este zabehnute alebo az po uprave vykonu motora. Logicky by to asi malo byt tak ze vsetko naraz nahodit ale to by som potom nemal z toho radost ako to postupuje. Najhorsie je ze pri mojom style jazdenia neviem kedy nabeham patricny pocet km aby sa dali robit patricne uprafvy. Ked sme pritom je to tych 10.000 km?
Dakujem ...
synthetizer music and tuning 4ever!
... tak od posledy prebehlo par uprav a tu je vysledok merania s piatku. Bohuzial bolo to moje prve meranie na brzde a preto padlo aj par chyb. Ako najvacsiu povazujem to, ze v nadrzi som mal mix benzinu B95 a B98. Nepredpokladal som , ze pojdem na meranie a akosi mi to vypadlo. Druha chyba bolo meranie za najvacsich horucav, bohuzial to som nemohol ale ovplyvnit. Naposledy sme sa bavili o vyfuku tak je tam zatial nahodeny cat-back Milltek s krasnym zvukom, co mi zatial plne vyhovuje. Som spokojn s vysledkom co sa tyka hodnot. Prve meranie ktoreho graf bohuzial nemam lebo zblbi otacky a krutiaci moment vysiel zly bol ale, ze auto dosiahlo 299,7 konikov. Teraz ale ostava dilema ci este upravit software, lebo moj ciel 300 koni bol fakticky naplneny. Diky za pripadne rady co este a ako ...

synthetizer music on CD and tuning 4ever !