Ahoj,
tak jsem menil CKP, CMP sensor na BMW 530D ,ale zadna zmena nenastala porad nechyta mam podezdreni , jestli mi neprodali v Brne Renocar zmetek , muzete mi nekdo rici jak to zmerim , jestli je OK , jinak nez osciloskopem?
Diky TOmas
V TISU jsem to nenasel.
BMW 530D Jake hodnoty ma mit CMP a CKP
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BMW 530D Jake hodnoty ma mit CMP a CKP
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci

-
- uživatel
Na kluke mas indukcny snimac ten mozes zmerat ohmicky ale to neznamena ze bude dobry moze mat medzizavitovy skrat a snignal bude ko na vacke je hall snimac tri vyvody - pol + 12v a referencne napätie 5v a tiez mozu byt impulzy nizsej urovne ako pozaduje ECU zajdi za niekym kto ma osciloskop a budes to vediet na 100 % ci su OK a inac preco si ich menil ako si zistil ze su vadne 

Ahoj,
diky za info , protoze mi to pise diagnostika , jenze to mas jak s hydroluzky nikdy nepoznas , ktere je vadnej a zde je taky jen chyba rpm control failed. To referencni napeti tam privadim ja?
Protoze kdyz jsem meril privod u vackoveho snimace tak jsem nasel mezi piny 2 a 3 12V a 1 a 3 = 13V jinak vsude 0; A to jsem kupoval snimac CMP za 1700 ,- a ted nemam dukaz ,ze mi prodali vadnej, protoze to jeste muze delat snimac kliky => soudim tak proto , protoze chyba se nezmenila a neztratila.
diky za dalsi rady a zkusenosti.
diky za info , protoze mi to pise diagnostika , jenze to mas jak s hydroluzky nikdy nepoznas , ktere je vadnej a zde je taky jen chyba rpm control failed. To referencni napeti tam privadim ja?
Protoze kdyz jsem meril privod u vackoveho snimace tak jsem nasel mezi piny 2 a 3 12V a 1 a 3 = 13V jinak vsude 0; A to jsem kupoval snimac CMP za 1700 ,- a ted nemam dukaz ,ze mi prodali vadnej, protoze to jeste muze delat snimac kliky => soudim tak proto , protoze chyba se nezmenila a neztratila.
diky za dalsi rady a zkusenosti.
A6 4B 110kW AKN
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci
Q7 4M 200kW CRTC
Clovek se porad uci

-
- uživatel
To referencne napätie 5v tam ide z riadiacej jednotky tie napätia meraj voci -polu odpoj konektor zo snimaca a zmeraj napätia na pinoch malo by tam byt 12v 5v a -pol ten skus premerat voci - polu baterky ohmicky aky tam bude odpor a napis hodnoty potom konektor pripoj na snimac a zmeraj tie napetia na jednotlivych pinoch a napis hodnoty vela zdaru