Zvýšovanie výkonu vs. pokuty za rýchlosť
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- milansilvia
- Přispěvovatel
Zvýšovanie výkonu vs. pokuty za rýchlosť
Ahojte ,
furt sa tu bavíme o zvyšovaní výkonu no nebavíme sa o pokutách resp. o antiradaroch. Ako to máte ošetrené čo sa týka rýchlosti? Viem existujú drahé antiradary sady za 30000,- , no mňa by zaujímali iné zlepšováky resp. nepoznáte nejakého radioamatéra ktorý vie niečo účinné namontovať za zlomok ceny?
Som zvedavý na Vaše reakcie.
furt sa tu bavíme o zvyšovaní výkonu no nebavíme sa o pokutách resp. o antiradaroch. Ako to máte ošetrené čo sa týka rýchlosti? Viem existujú drahé antiradary sady za 30000,- , no mňa by zaujímali iné zlepšováky resp. nepoznáte nejakého radioamatéra ktorý vie niečo účinné namontovať za zlomok ceny?
Som zvedavý na Vaše reakcie.
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
- marena tdi
- Aktivista
ja osobne mam antiradar.ten je dobry na pevne radary.pokud te nekdo zameri fotopuskou je ti prakticky k nicemu.jen te upozorni ze te vyfotili.pak tu jsou rusicky misto parkovacich senzoru.myslim ze zacinajici cena je na 10 tis.kč to si uz kazdy nekoupi.mam tady kamarady co jezdi u policie s radarem a mluvil jsem s nima o tomhle.antiradar mit muzes rusicky nikoli.kdyz vidi ze letis jak hovado a nic nezmeri vi ze je neco namontovane v aute.da echo dalsi hlidce a ta te zastavi.nic ti samozrejme nedokazou a zadrzet auto ti jen tak nemuzou.tak ti udelaji staru v aute a muzou ti neco najit.v tom pripade to mas pak pekne drahe.asi je to i o chovani k nim.posledni moje akce s policiji na slovensku byla ze mi zmerili 116 km/h ve vesnici. dalo se s nima mluvit tak ze jak zacli na 500 euro zaplatil jsem jen 70 euro. u nas bych asi byl bez papiru
meli fotopusku a byli pekne zalezli
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
j
Tak to si mal veru sakra stastie ze si na slovensku takto obysiel malo ale velmi malo sa to tu unas takto stava. Cosi. Keby ma na 5O tke namerali 116 tak mam po vodickom obcianskom a hadam mi zoberu aj auto.marena tdi píše:ja osobne mam antiradar.ten je dobry na pevne radary.pokud te nekdo zameri fotopuskou je ti prakticky k nicemu.jen te upozorni ze te vyfotili.pak tu jsou rusicky misto parkovacich senzoru.myslim ze zacinajici cena je na 10 tis.kč to si uz kazdy nekoupi.mam tady kamarady co jezdi u policie s radarem a mluvil jsem s nima o tomhle.antiradar mit muzes rusicky nikoli.kdyz vidi ze letis jak hovado a nic nezmeri vi ze je neco namontovane v aute.da echo dalsi hlidce a ta te zastavi.nic ti samozrejme nedokazou a zadrzet auto ti jen tak nemuzou.tak ti udelaji staru v aute a muzou ti neco najit.v tom pripade to mas pak pekne drahe.asi je to i o chovani k nim.posledni moje akce s policiji na slovensku byla ze mi zmerili 116 km/h ve vesnici. dalo se s nima mluvit tak ze jak zacli na 500 euro zaplatil jsem jen 70 euro. u nas bych asi byl bez papiru![]()

Golf 3 TDI 66kw, trysky p5O2, 12mm hlava,kat off,egr.off, IC vacsi, turbo gt 1749 Va, sanie PD 130, jednohmota pritlacak VR6, Vyfuk 55mm, soft by Drapek,
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
seat leon top sport arl 150 hp, vc turbo + soft
Skoda octavia 4x4 combi Gt1749 VB +AL + soft
- marena tdi
- Aktivista
ASI JSEM TREFIL NA FAJN POLICAJTY.CHVALA BOHU 
Naposledy upravil(a) marena tdi dne 12 črc 2010, 18:26, celkem upraveno 1 x.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
ja pouzivam Valentino one a nikdy nebyl problem az na tu R36 tu me to nebere kamos pouziva ten beltronic 975euro a ten vypada dobre ale nevim co ty pusky jestli bere.mas odkaz na ty rusicky zajimalo by me to protoze me kontroluji vsechno vzdy takze toho se nebojim me jde o to nezmerit to je hlavni..
- marena tdi
- Aktivista
Valentine One a belltronic 765, jedine tieti su naozaj dobre , radary v autach chytia s prehladom vzdy a laser tak na 70%, zalezi ako trafi policajt auto s lucom. O tom nestihnuti brzdit sa da polemizovat, sam pouzivam Valentine One a fotil som uz aj policajnym laserom auta,takze som si to osobne vyskusal. Kamosi policajti mi nechceli verit ze mni to chyta laser,lak sme si dali navzajom male skolenia,takisto namierili laser na moje auto z dialky zboku zozadu a druhy policajt videl ze mi to okamzite skrieka.
Ono totiz musi policajt najprv laser namierit na iduce auto,co na väčšiu vzdialenost vobec nie je jednoduche,optika je mala a auto je tam skoro ako bodka. V optioke vidi cervenu gulicku a tou musi namierit na auto a ist gulickou s nim. Ked chce odfotit,musi s optikou zastat a stisnut spust /ako na puske/, lebo keby sa hybal,tak je foto rozmazane. Ale aj tak je kopa fotiak rozmazanych a ked nevidno spz, nesmu davat pokutu a mozu to riesit dohovorom. zalezi na slusnosti a pristupe k nim,lebo ked ich niekto nas..rie, tak potom nemaju zlutovanie a pokuta sa splha na maximum.... na 50-ke som pri 112km rychlosti dostal 20eur,nastastie ma zmeral nechtiac kamos,lebo bol na takom mieste,ze musel hned stlacat spust. Fotka bola bohuzial ostra a mali aj akurat kontrolu....
Ono totiz musi policajt najprv laser namierit na iduce auto,co na väčšiu vzdialenost vobec nie je jednoduche,optika je mala a auto je tam skoro ako bodka. V optioke vidi cervenu gulicku a tou musi namierit na auto a ist gulickou s nim. Ked chce odfotit,musi s optikou zastat a stisnut spust /ako na puske/, lebo keby sa hybal,tak je foto rozmazane. Ale aj tak je kopa fotiak rozmazanych a ked nevidno spz, nesmu davat pokutu a mozu to riesit dohovorom. zalezi na slusnosti a pristupe k nim,lebo ked ich niekto nas..rie, tak potom nemaju zlutovanie a pokuta sa splha na maximum.... na 50-ke som pri 112km rychlosti dostal 20eur,nastastie ma zmeral nechtiac kamos,lebo bol na takom mieste,ze musel hned stlacat spust. Fotka bola bohuzial ostra a mali aj akurat kontrolu....
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
lubomt: to sa dakomu jazdí, ked sú kamoši floidi, to je ináč pomaly na rodný list
mna pred dušičkami minulého roku buzeranti zmerali pod nižnou bocou v lese na 40tke. mal som 87km/h a stálo to 300E. najprv chceli 4 kilá, ále ked videl, že som pred kolapsom, tak to znížil na 300. A to mi tvrdil, že to je dočasná značka na zimné obdobie, ale je tam dodnes, asi im je ešte stále zima.
mna pred dušičkami minulého roku buzeranti zmerali pod nižnou bocou v lese na 40tke. mal som 87km/h a stálo to 300E. najprv chceli 4 kilá, ále ked videl, že som pred kolapsom, tak to znížil na 300. A to mi tvrdil, že to je dočasná značka na zimné obdobie, ale je tam dodnes, asi im je ešte stále zima.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
Chaloši, ja mám tiež kamaráta na DP (dopravná polícia) a údajne pokiaľ sa nehádaš a chceš zaplatiť pokutu, tak ti vodičák nezoberú, ale musia uprednostniť peniaze (max. 650 Eur) môj rekord je v BA za Prístavným mostom smerom von z mesta, je tam 80-tka a odfotili ma rovných 220 km/h, 500 Eur cash, moc ma to bolelo
PS: A6 2,7 bi turbo, úprava BH, momentálne 480PS/650Nm, vtedy to malo skoro o sto koní menej, video http://www.youtube.com/watch?v=DN3dXiTSzb8
http://www.youtube.com/watch?v=o1grSxY-zRg
http://www.youtube.com/watch?v=o1grSxY-zRg
Ibiza Cupra 6L-predaná
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
Ibiza AFN,237PS/480Nm,Powered by BH-predaná-rozbitá
BMW 330D touring 302PS/700Nm Powered by BH-predaný-rozbitý
PREDÁVAM TURBÁ 00421905520092 LACNO
no vidis to ako dobre...
. A ja mam najvyssiu triedu rusicky a dvoj komoroveho vstavaneho radaru za 1800e, uplna pecka na trhu. A co myslis ako funguje ? uplne po picko. V skrini striehne uz rok na to kto vybehne s LIDAR-om...
, A teraz psychotesty a preskusanie.
. To je investicia ktora sa oplati. Vrelo doporucujem
, A teraz psychotesty a preskusanie. MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
- subz3ro_tdi
- Aktivista
Brano: no tie psychotesty by bol asi problem, co? 

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.