Zvýšovanie výkonu vs. pokuty za rýchlosť
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: re
len sranda je v tom ze ty trysky race 783 mu vobec na vykone nepridaju resp velmi malo...nema na to komponenty!!!ale ked ma zbytoc 20 tis tak nech si ich da...sten84 píše:Jo toho jednoho příspěvku sem si nevšiml ,takže mu vzkážu že pokud nepraví znovu i software tak si po víměně trysek nepomůže.Děkuju za rady.

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
- subz3ro_tdi
- Aktivista
sten84: cece, porozmyslaj nad sebou... trepes 2 na 3 a este napadas ostatnych? hmm, aj to sa da... uz som ticho 
Kazdopadne druhy krat fakt v spravnom vlakne...

Kazdopadne druhy krat fakt v spravnom vlakne...

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Audi A2 1.4TDI
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
re
Já napadám ostatní
chtěl sem jednoduchou odpověď od lidí kteří tomu rozumí a ne aby si ze mě někdo dělal srandu.Když si to znovu přečteš zjednodušeně : přidají sportovní trysky fabce 1.9tdi +chip nějaký výkon ????????????????????????????????????
ANO--------------------------------------NE

ANO--------------------------------------NE
Golf 3 Tdi GT,Sprint764,kat off,egr off + Turbo PD130,sání 130,FMIC
- subz3ro_tdi
- Aktivista
to prave nejde odpovedat na zle polozenu otazku ano/nie
je pravda ze Jozo (cupra) bol mozno trochu viac ustipacny ako bolo bezpodmiencne nutne, ale to asi z casti aj kvoli tomu ze si to dal do uplne offtopic vlakna

je pravda ze Jozo (cupra) bol mozno trochu viac ustipacny ako bolo bezpodmiencne nutne, ale to asi z casti aj kvoli tomu ze si to dal do uplne offtopic vlakna

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- subz3ro_tdi
- Aktivista
neber to v zlom.... ber to ako poucenie do buducnosti
inak si myslim ze ti tu kazdy rad poradi.. ja tiez obcas strelim od veci, kazdemu sa stane, je to uplne normalne

Octavia Combi 1.9TDI
Audi A2 1.4TDI
Audi A2 1.4TDI
- marena tdi
- Aktivista
v kazdem pripade uz to nema nic spolecneho s tematem vykon vz. rychlost.poradne si precti forum ,protoze se tu s toho stava rada jak zvysit vykon na 74kw.o tom to motoru je je tady popsano docela dost.
Audi A3 Sportback 1.9 PD BXE 186 ps , sw TDI FUN , TSB 220 Turbosport , exhaust by Marena
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
EX- Octavia combi Tdi AGR 261 ps
mas trosku pravdu mohol som odpovedat inak,trosku som sa nechal uniest uz potom.pre STENA 84: moja prva rada bola si trosku o tejto problematike si cosi vyzistit z tohto fora a nie napisat ze nemas pol dna casu na taketo ko.otiny.vsetci sme niako zacinali s upravami a nikdy sme neboli drzy k majstrom tejto problematiky...o kazdu radu sme s uctou nehovorim ze prosili ale slusne sa opytali...tak uvaz slova co pises...subz3ro_tdi píše:to prave nejde odpovedat na zle polozenu otazku ano/nie![]()
BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm
- milansilvia
- Přispěvovatel
re
Ahojte , bol by som rád keby sa pokračovalo v tomto vlákne hoci bolo narušené nejakým exotom
.
Akú najvyšiu pokutu ste dostali za rýchlosť? Ja som dostal 100eur a vtedy ma nasrali a veľmi. Merali na zažiatku obce namerali mi 72km hneď za značkou a to šla predo mnou octavia asi 10 metrov. Ked ma namerali som nesuhlasil spísal som protokol na mieste. Som šiel aj za tým ostreľovačom čo ma zameral a sa ho pýtam ako je možné že octavia nebola zameraná a ja áno? Šiel som za nou a presne tak rýchlo............ No a za 3 týždne ani ma nepredvolali na PZ ale hneď mi napisali list ,kde mi napísali ,že musím zaplatiť. Podľa zákona malo prebehnúť spravne konanie kde som sa mal možnosť vyjadriť ,po zaplatení poplatku asi 20 eur. Môžu policajti merať hneď za značkou obce???
To bol aj dôvod prečo som sa dohadoval. Aj som im povedal, keby ste ma namerali v strede obce, nemam problem hneď bez rečí Vám zaplatím....
Je to podľa mna veľké svinstvo ,že meraju hneď za značkou. Mali by aj u nás v Česko-slovensku schváliť zákon ako v anglicku. Nemôžu merať bez tvojho vedomia. Každé meranie musí byť dopredu oznámené značkou Speed camera.
Tak sa teším na Vaše reakcie....

Akú najvyšiu pokutu ste dostali za rýchlosť? Ja som dostal 100eur a vtedy ma nasrali a veľmi. Merali na zažiatku obce namerali mi 72km hneď za značkou a to šla predo mnou octavia asi 10 metrov. Ked ma namerali som nesuhlasil spísal som protokol na mieste. Som šiel aj za tým ostreľovačom čo ma zameral a sa ho pýtam ako je možné že octavia nebola zameraná a ja áno? Šiel som za nou a presne tak rýchlo............ No a za 3 týždne ani ma nepredvolali na PZ ale hneď mi napisali list ,kde mi napísali ,že musím zaplatiť. Podľa zákona malo prebehnúť spravne konanie kde som sa mal možnosť vyjadriť ,po zaplatení poplatku asi 20 eur. Môžu policajti merať hneď za značkou obce???
To bol aj dôvod prečo som sa dohadoval. Aj som im povedal, keby ste ma namerali v strede obce, nemam problem hneď bez rečí Vám zaplatím....

Je to podľa mna veľké svinstvo ,že meraju hneď za značkou. Mali by aj u nás v Česko-slovensku schváliť zákon ako v anglicku. Nemôžu merať bez tvojho vedomia. Každé meranie musí byť dopredu oznámené značkou Speed camera.

Tak sa teším na Vaše reakcie....
VW GOLF 4 1,9 TDI AHF 81 KW EGR OFF zatiaľ séria
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
SEAT TOLEDO 1L, AFN 81KW, EGR OFF, KAT OFF
-
- Aktivista
1) pokud nemeli foto, nemeli dukaz -> zalezelo JEN na tom, zda uznas chybu
2) pokud bys je "vypekl", "vypecou" oni s Tebou, protoze si Te pridaji do interni databaze "vysirku", takze kdyz by Te zastavili pozdeji, dostal by jsi
dost pravdepodobne tu nejvyssi moznou pokutu vramci mezi
3) u nas uz takova kauza probehla a tykalo se to "kovboju" z Lazni Bohdanec, kteri si takto vydelavaji na provoz tech jejich "sluzebnich" aut s nenazranymi americkymi motory (http://www.mplb.cz/?clanek=vybaveni#Vozový%20park) ... doporucuji precist srandovni treti bod v tomto: http://www.free-riders.cz/page31.html
Jinak mam dojem, ze u nas je vskutku nutnost pritomnosti upozorneni na mereni ... nebo se mylim?
2) pokud bys je "vypekl", "vypecou" oni s Tebou, protoze si Te pridaji do interni databaze "vysirku", takze kdyz by Te zastavili pozdeji, dostal by jsi
dost pravdepodobne tu nejvyssi moznou pokutu vramci mezi
3) u nas uz takova kauza probehla a tykalo se to "kovboju" z Lazni Bohdanec, kteri si takto vydelavaji na provoz tech jejich "sluzebnich" aut s nenazranymi americkymi motory (http://www.mplb.cz/?clanek=vybaveni#Vozový%20park) ... doporucuji precist srandovni treti bod v tomto: http://www.free-riders.cz/page31.html
Jinak mam dojem, ze u nas je vskutku nutnost pritomnosti upozorneni na mereni ... nebo se mylim?
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Přispěvovatel