O1 81kw nebo 96kw?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
já mám a4 quattro a v zimě fakt dobrý pořádný gumy a je to tank,. hlavně v zatáčkách si užiju srandy auto ze škarpy s tim vytáhnu taky,. ale to je torsen,. s haldexem nevím,. ale je fakt že auto je línější a víc žere,. ale na to kašlu,. quattro je znát i na suchu v zatáčkách že tě ten zadek trochu tlačí 

Joooo, v zimě je s tím docela zábava... bohužel ještě větší zábava je při opravách, většina prodávaných O1 4x4 je v dost zuboženém stavu... chce to opravdu dobře vybírat /moje zkušenost - já vybral spíš špatně/. A 74kw na 4x4 je opravdu hodně málo, co se spotřeby týče tak podle stylu klidně +2l oproti obyč.
-
- Sběrač informací
Mám sice 4x4 v benzínu, ale oproti předokolce je to něco úplně jinýho. I bez sněhu se s tím dá užít spousta legrace a myslím si (a je to jen můj názor) že i s tím haldexem je to lepší volba než pouhá předokolka. Nevím, ale mám pocit, že se Octavia 4x4 v 96KW snad ani nedělala, ale můžu se plést samozřejmě...
mam sice rotacky dve ..ale staram sa v rodine a jazdim na dvoch PD ..a priklanam sa ... zober len pekne PD ...ale vyberaj..oplati sa ... das upravit sw ..popripade IC ..a oleee ..vazne .titan0306 píše:Marek77: v čem je rotačka spolehlivější?
Spíš bych řekl, že na PD nemá co kleknout.Když tam bude lít normu 50501 tak nevidím problém s olejem.
PD bych řekl že je hlučnější lépe se vytáčí a o něco víc žere a když dojde nafta nemusí se odvzdušnit![]()
Pokud chceš honit koně je jednoduší a levnější postup na PD
GIV var asz 4mot upraveny
-
- Přispěvovatel
U tech OI 4x4 se uvolnuje ložiško v obalu převodovky! Časem to prý udělá každá skřín cca 200-250TKM, tot jen mé zkušenosti a závady s mou OI 4x4
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO 
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.

T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=3
chtěl jsem ti oponovat ale nebyl jsem si jist tak jsem hledal a hledal octavku i 96 a po dlouhem hledani jsem našel tuto ale to je po čipu, máš pravdu 96 se nedělaly jen 66 a 74
chtěl jsem ti oponovat ale nebyl jsem si jist tak jsem hledal a hledal octavku i 96 a po dlouhem hledani jsem našel tuto ale to je po čipu, máš pravdu 96 se nedělaly jen 66 a 74