Co říkáte na VIF?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Co říkáte na VIF?
Čawec začal jsem přidávat tohle aditivum do nádrže mojí Audi 80 avant 1.9 tdi a zdá se,že mi to pomohlo od jednoho velkého problému který jsem řešil delší dobu.Šlo o to,že když jsem měl zařazenou 3 a z 60km/h a šlápl jsem jí jak se říká po krku tak mi kolem 3000ot/min přestala táhnout a to samé na 4 a 5.Na 2 nádrže jsem tam dal již zmíněný aditiva a už to nedělá!!!Tak se chci zeptat jestli jsou tak všemohoucí jak se o nich říká 

A jak s filtrem pevnych castic?
Je aditivum VIF vhodne pridavat u vozu VW s filtrem DPF?
Je rozdil jaky DPF maji jestli "dolevaci" nebo ne?
Re: A jak s filtrem pevnych castic?
Klouzan píše:Je aditivum VIF vhodne pridavat u vozu VW s filtrem DPF?
VIF urcite ano pridavat do nafty muzes.... Je to jedno z nejlepsich aditiv ktere u nas v ČR muzes sehnat......
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Taky doporučuju. Používám celoročně do nafty jak u PD tak CR. Hlavně u CR je znát, když je VIF přidanej.
...ze všeho nejhorší jsou trpaslíci...
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
!ODCIZENA! VIN TMBGE61ZX62137699
Octavia II Combi 2.0 TDI Elegance-2005/MR2006, BKD chip 125kW, dovoz SRN-při 84.000 !ODCIZENA!
Felicia Combi 1.3 MPI, 2000, odkoupená služební-při 93.000
Přidávám VIF od roku 2006 a naprostá spokojenost. Kouřivost auta se zmenšila na minimum už u starý Bory r.v. 99 do které jsem to lil 3 roky. Teď jezdim na PD 77kw a motor v klidu a celkově se to utišilo a řekl bych že to produkuje méně sazí(subjektivní pocit - emise řeknou víc).
Když byly u Bory vyndané vstřiky, tak mechanik ani nechtěl věřit, že mají 288000km a při kontrole tlaku byly v pohodě.
Já bych VIF doporučoval, nic se nezkazí
a při dnešní kvalitě PH v ČR jen lépe ( a nenechal bych se lakovat "želví power" kvalitou. On se distributor s těma aditivama zrovna dvakrát moc nepředá ( a proč taky
) Prostě si to tam dodám sám a je to
Jen můj laický názor. Profesionálové jistě dokáží můj názor vyvrátit, ale o to tady nejde. Já jsem spokojen a podklady k tomu mám a to mi stačí
. Nehulí to a netraktoruje 
Když byly u Bory vyndané vstřiky, tak mechanik ani nechtěl věřit, že mají 288000km a při kontrole tlaku byly v pohodě.
Já bych VIF doporučoval, nic se nezkazí

Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším