POMOC PLS zablokované zadní dveře
Moderátoři: šulda, Moderátoři
POMOC PLS zablokované zadní dveře
Nevím už co s tím. Dneska jsem neodemknul levé zadní dveře u golfa 4 (variant 1,9 TDI, 2003) Zámek necvaká při otevírání a zavírání přes centrál. Rozebral jsem tapec, odtrhnul, tahal za lanko kleštěma,podařilo se mi i otáčet dětskou pojistkou, vztekle jsem na to koukal a nic. Okno funguje. Dostanu se v B sloupku ke konektoru, jde to nějak napojit napřímo? Třeba se to pohne. Moc díky za jakýkoliv nápad, vozím vzadu mimčo a takhle se tam nedostaneme:-(.
Re: POMOC PLS zablokované zadní dveře
ahoj,bohužel nepomužu protože mám uplně ten samý problém, nejdříve se centrálem tyto dveře zamkli jen jednou cca ze třech pokusů pak už jednou za cca 10 zamčení a pak už vůbec tak sem je musel zacvaknout zevnitř ručně,jenže teď se blokly a nejdou už ani otevřít,taky netuším co s tímPleskot píše:Nevím už co s tím. Dneska jsem neodemknul levé zadní dveře u golfa 4 (variant 1,9 TDI, 2003) Zámek necvaká při otevírání a zavírání přes centrál. Rozebral jsem tapec, odtrhnul, tahal za lanko kleštěma,podařilo se mi i otáčet dětskou pojistkou, vztekle jsem na to koukal a nic. Okno funguje. Dostanu se v B sloupku ke konektoru, jde to nějak napojit napřímo? Třeba se to pohne. Moc díky za jakýkoliv nápad, vozím vzadu mimčo a takhle se tam nedostaneme:-(.
OI r.2003 Tdi-PD LaK

Já se dostal už i na dětskou pojistku,vidím to očko zámku,ale přes ten rantl na kterém je těsnění se tam nedá dostat. Kliku ńerozeberu. Jedině mě napadlo zkusit napojit se na ten konektor v B sloupku, jenom nemám schéma kde je co. Béžovej je uzeměnej hned na sloupku a jedinej tlustej je tam červený kablík. Ostatní jsou tenoučký, asi osvětlení a dorazový spínač? Třeba by napojením + napřímo se zámek pohnul a pak povolil... nevím jak je to řízený, doufám, že jenom impulzem....
- mistrkutil
- Přispěvovatel
pokud máte tenoučký šroubovák a kleště trošku naohýbat a když dokonce vydíte na pojistku pude to jako po másle,na vedlejších dveřích zčíhnout mechanismus zámku a natvarovat šroubováček trohu cviku a hurá na to kdyžtak zevnitř se dá i sundat gumové těsnění a posvítit ale když píšete že je tam vidět tak je dílo skoro u konce pak výměna ale viděl jsem malým vrtákem i vytvořit dirku zvenku do kliky a odemknout zvenčí sekyrka je poslední varianta.
Pro inspiraci youtube
Pro inspiraci youtube

T4+B5,5
***VYŘEŠENO***Tak díky za rady, sekyrka se nekonala
Stačilo jak tady někdo psal plácat rukou do dveří v oblasti zámku (tak, aby to nepromáčklo plech:-)) a přitom odemykat a zamykat tlačítkama na dveřích. Ejhle a bylo otevřeno. Tak jsem proměřil kablíky k zámku a jsou ok, prostříkal jsem zámek sprejem na zámky, rovnou i promazal lanko k vnitřní klice a zatím (klep, klep, klep) to chodí jak po másle, líp než ostatní zámky.. tak když se to někomu stane, zkuste nejdříve trošku poplácat
.

- mistrkutil
- Přispěvovatel