zdravim priatelia jedna sa o audi a6 2.7 kod motora BPP.auto ma najazdene 230 000.obcas pri startovani auto vobec nechyti aj ked starterom toci uplne lahko...na druhy pokus to chyti na brnk avsak z vyfukov sa vyvali kudel bieleho dymu...
z casu na cas sa rozosvieti aj kontrolka elektroniky motoru...vag hlasil poziadavka tlaku prekrocena a ine hluposti,tie pripisujem slabej baterke...po jej vymene zostala len ta hlaska o tlaku....majsterkovia v nemecku chcu vymenit suciastky za sto papierov tak sa pytam vas fachmanov...za kazdy rozumny napad vopred dakujem...nazdar
po vymene baterky a vymazani chybovych hlaseni nespravili zakladne nastavenia...skrtiaca klapka a pod...nemoze to suvisiet aj s tym???este nieco, ako poznam tie zomierajuce vstrekovace???auto sa inak chova uplne normalne...
ono v podstatě není potřeba dělat nějaké nastavení, jen po výměně komponentů, stejně tak nové vstřiky se musí přizpůsobit. To že jsou špatné poznáš nejčastěji že motor po delším chodu na volnoběh začne začně kouřit a pak v blocích naměřených hodnot.
este nieco k tomu startu zaudi...po nastartovani mi zahrkoce rozvodova retaz, sponovak zrejme knokaut...co snimac klukovej hriadele a vackoveho hriadela...nemoze to byt pri tom starte niako rozhodene...???
beží podávací čerpadlo? co tlak v railu? je ok? na volnoběh nekolísá?
Na regulátoru tlaku je sítko...možná bych se podíval jak vypadá.
(piliny a tak) U mě už soudruzi taky chtěli všechno měnit a stačily malý otáčky startéru. S tim dýmem to ale vypadá na naftu...
priatelia celkom uprimne,povolanim som murar,auta su moj konicek mam este audi a 4 1.9 tdi pd tam uz som nieco porozoberal aj sam. ale na 2.7 tdi do toho vobec nevidim a ani nechcem rypat...pytam sa preto takych fachmanov ako ste vy aby som to mohol pretlmocit tym kvazi profikom v nemeckych servisoch kde maju vobec hladat,inak ti vymenia celi motor...