Servisní intervaly dílů - kdy co vyměnit
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Servisní intervaly dílů - kdy co vyměnit
Ahoj
Zkoušel jsem pohledat nějaký obecný téma, kde by se řešilo po kolika kilometrech (popř. po jaké době pokud se málo jezdí) je třeba měnit spotřební věci jako palivový filtr, vzduchový filtr, olej a olejový filtr (pochybuju že tohle někdo neví, ale proč to sem nenapsat) rozvody, žhavící svíčky, brzdovou kapalinu a cokoliv vás ještě napadne na co jsem zapoměl....
Myslím že by to mohlo pomoci méně zkušeným v tom, aby věděli jak se o svoje auta starat a kdy mají co nechat vyměnit...
Budu rád když mi pomůžete
Zkoušel jsem pohledat nějaký obecný téma, kde by se řešilo po kolika kilometrech (popř. po jaké době pokud se málo jezdí) je třeba měnit spotřební věci jako palivový filtr, vzduchový filtr, olej a olejový filtr (pochybuju že tohle někdo neví, ale proč to sem nenapsat) rozvody, žhavící svíčky, brzdovou kapalinu a cokoliv vás ještě napadne na co jsem zapoměl....
Myslím že by to mohlo pomoci méně zkušeným v tom, aby věděli jak se o svoje auta starat a kdy mají co nechat vyměnit...
Budu rád když mi pomůžete
OOOO AUDI OOOO
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
A3
1,9 TDI PD 96KW
6-kvalt
-
- Aktivista
Odpovědi: 1
Vzducháče dělám co dvě výměny oleje (samozřejmě záleží na tom kde auto jezdí), brzdovka každý dva roky, olej buď po najetejch kilometrech nebo po roce u longlife dva roky, palivovej většinou po 60tis. (opět záleží na tom kde a co se tankuje), kabinovej filtr buď po kilometrech nebo min. 1x ročně, ale většinou podle potřeby, pásy a airbagy po 10ti letech (pochybuju že to někdo dělá), rozvody po kilometrech nebo po šesti letech (opět individuální)..................
Elektronika auta a technika........
776 829390
776 829390