Aditiva,ředidla .....
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
Petr.C
- Přispěvovatel
Aditiva,ředidla .....
Jaké máte zkušenosti s aditivem,ředidlem - S 6006,S 6001 ....... .A jaké používáte poměry.Z jaké části sníží ztuhnutí oleje .... .
Ford Mondeo,1,8TD 1999,čerpadlo Lucas
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
Petr.C
- Přispěvovatel
Čekal jsem od tebe odpověď,ale takovou zrovna ne:).Spoustu z vás to přidává už do paliva,tak by jsem rád věděl zkušenosti,myslím,že je zbytečný zkoušet co už je vyzkoušený.Občas se tady objevý nějaké zkušenosti,ale toto téma je docela zajímaví a chtělo by vlastní stránku.
-
slovacek.milos
- Aktivista
me urcite foto posli, docela by me to zajimalo
hreb@centrum.cz
-
slovacek.milos
- Aktivista
dejte námět je tam ještě jeden vstřik z l.6D a dva comonrayl z BMW taky pěkný karbon
v čem to vykoupat je k dispozici benál, castrol aditivum, a cokoíliv se dá koupit
víme že ty naše sajrajtxy umí karbonovat že bychom udělali něco nějaký pokus jak se toho karbonu zbavit na pošli někam dál
poté se dá do těch ředidel lít olej a mrazit začnem ale tím karbonem u přímého vstřiku to vidím jako primární problém miloš
v čem to vykoupat je k dispozici benál, castrol aditivum, a cokoíliv se dá koupit
víme že ty naše sajrajtxy umí karbonovat že bychom udělali něco nějaký pokus jak se toho karbonu zbavit na pošli někam dál
poté se dá do těch ředidel lít olej a mrazit začnem ale tím karbonem u přímého vstřiku to vidím jako primární problém miloš
-
Petr.C
- Přispěvovatel
Miloši,určitě mi to taky pošli ctira@seznam.cz jestli můžeš,zkusím je pak sem dát,jestli ti to nebude vadit.Je asi blbí,že největší badatel na foru jsi ty a všichni se s tebou vezou,ale bohužel někdo nemá na to prostory.
Taky by mě zajímalo,jestli někdo nemá větší zkušenosti s S6006,někde jsem čet,že zvyšuje cetanový číslo a tím pádem jsou lepší starty a vyšší výkon.
Taky by mě zajímalo,jestli někdo nemá větší zkušenosti s S6006,někde jsem čet,že zvyšuje cetanový číslo a tím pádem jsou lepší starty a vyšší výkon.
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista