SupermanXXX píše:... zimmerman + zimmerman, myslim si ze ate a ate taky nemuze bejt spatny ale jestli praxe hovori jinak...
zimmermann kotouče mám podruhé naposled, běs a hrůza. sice se nekroutí, ale jak když kloužou. s ferodo premier ještě jakž takž, ale s deskama zimmermann je to děs. nebrzdí, přehřívá se... nikdy víc.
ted jsem dal zimmermann desky i kotouce na OI a nic se neprehriva a brzi to dobre, nepiska. nemas to nejakou cinu? TRW dela taky ruzne kvalitni desky ale dle meho jsou dobre ale tvrde
Dnes ráno jsem namontoval kotouče Brembo + děstičky TRW na oba nápravy. Už mám najeto 150 km tak uvidíme. Zatím spokojenost. Příští týden jedu na slovač tak to pořádně vyskouším.
Ahoj,
ate desky + kotouce a spokojeny nejsem. Priste zkusim neoc jineho.
Ze zacatku to dost piskalo, pak to prestalo a po par tisic km znova. Navic cca po 12tkm zvlneny kotouc. Zkusim reklamovat, s autem se jezdilo slusne.
OII kombi, BXE 1.9 tdi @ 92kw a 280nm zatim jen chip
Podle mého názoru už dneska ATE nepatří mezi špičku, šli s kvalitou dolů, osobně je už nemontuju a přestal jsem mít problémy s reklamacena ( zvlněné kotouče, špatné páky na paknách, desky co mažou disky jak po šichtě v uhelném dole ).
Ale to bych řekl, že není můj problém, já za zboží zaplatím a očekávám kvalitu úměrnou ceně, to že někdo rozhodně, že jedna polovina trhu se bude záměrně šidit a druhá protěžovat nechápu, podle mě si serou do vlasního hnízda. To platí všeobecně, nejen u této značky
Tomas.cz píše:Ale to bych řekl, že není můj problém, já za zboží zaplatím a očekávám kvalitu úměrnou ceně, to že někdo rozhodně, že jedna polovina trhu se bude záměrně šidit a druhá protěžovat nechápu, podle mě si serou do vlasního hnízda. To platí všeobecně, nejen u této značky
Musíš se podívat, co je na těch deskách vyražané. Ne vždy jsou ATE ATE .
Proto na pažouty dávám Powerdisc a desky Textar. Ate desky na pažouta(některé i na VW) jsou Galfery(prvomontáž PSA) a to je sráčka největší.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Ate(256x22) + Ate(Galfer) jsem dal manzelce na auto a po 2000km se zkroutily! Vymenil jsem kotouce za TRW a parada ... brzdi to daleko lip a desky nemizi ani nevadnou.
Ja mam Ferodo Racing(280x22) + Textar a naprosta spokojenost