obchod s autodíly

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

redleon
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

obchod s autodíly

Příspěvek od redleon »

našel jsem pěkný stránky www.integram.cz maj tam super akci, prošel jsem si pár shopů, napsal jim a měl věci za fakt pěkný peníze. doporučuju navštívit
Meggy
Aktivista

Příspěvek od Meggy »

bez eshopu, protože ten něco stojí a evidentně na něj nemají, takže jen na zavolání..pak jim řekneš co sis jinde našel a oni to tam koupí a prodaj ti levněji, případně sami využijou cizí eshop

prostě paráda :)

takový www si můžu spustit taky během deseti minut ;)

navíc pochybuju, že je toto ve správném tématu
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
redleon
Přispěvovatel

Příspěvek od redleon »

řešil jsem přes email, jak to objednávaj nevím, pro mne byla důležitá cena a to je pravda že jsem levnější nenašel.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

xxx
Naposledy upravil(a) Tomas.cz dne 28 srp 2015, 21:49, celkem upraveno 1 x.
Tomas.cz
Aktivista

Příspěvek od Tomas.cz »

xxx
Naposledy upravil(a) Tomas.cz dne 28 srp 2015, 21:50, celkem upraveno 1 x.
lukash
Sběrač informací

Příspěvek od lukash »

To je efekt internetu... je to handrkování doslova o koruny :( tlačit ceny uměle dolů a vydrží jen silný nebo šejdíř... viz kelly v krabici z itálie (wallbash)
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

já jen nechápu,proč všichni hledají ty nejlevnější věci a potom si stěžují,že ty díly dnes hovno vydrží.
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

cosby píše:já jen nechápu,proč všichni hledají ty nejlevnější věci a potom si stěžují,že ty díly dnes hovno vydrží.
Protože jsme v Čechách a 80% lidí jsou idioti,který nekoukají na kvalitu,jen aby to bylo co nejlevnější.
A pak to tak dopadá
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

zizuzidan píše:
cosby píše:já jen nechápu,proč všichni hledají ty nejlevnější věci a potom si stěžují,že ty díly dnes hovno vydrží.
Protože jsme v Čechách a 80% lidí jsou idioti,který nekoukají na kvalitu,jen aby to bylo co nejlevnější.
A pak to tak dopadá
AMEN
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

zizuzidan píše:
A pak to tak dopadá
OMYL, řekl bych, že už nelze jednoznačně a snadno identifikovat, co je kvalita (LOL)... natož pro člověka z jiného oboru...

... a když zaplatíš za kvalitu, tak jsi xxxx, protože si jí nějaká kurva nechá a dá ti tam šmejd :o... viz praktiky autorizovaných servisů (např. Bayer, ROS, Porsche Brno,...)

... ono už primárně při rozhodování očekáváš ojeb zleva, ojeb zprava,... 8)

A s tou kvalitou origo dílů to jde zajisté také z kopce... když se podívám, kolik problémů řeším, respektive neřeším na deset let starém GIV se skoro 300tkm versus kolegové s OII 3-4 roky starýma cca 70-150tkm... tak je to zřejmé, že? (noteeth)... a to se bavíme o "drobnostech" jako turba, hlavy,... :o
GIV Variant TDi ???kW
A6TDI
Aktivista

Příspěvek od A6TDI »

... a když zaplatíš za kvalitu, tak jsi xxxx, protože si jí nějaká kurva nechá a dá ti tam šmejd :o... viz praktiky autorizovaných servisů (např. Bayer, ROS, Porsche Brno,...)

Tak tady asi taky hraje roly kdo a jak ,jinak že v autorizáku je to pravděpodobnější vo tom žádná ale otázka - ty to tak děláš ??
Logicky by se to mělo "provalit " a ten člověk by měl mýt po kšeftu...

A ta druhá věc s turbama a hlavama o tom si myslim že cena práce v západní evropě je vysoká a aby to bylo konkurence schopný bere se kde bud

rád budu vyveden s omylu
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

jj, když jsem asi před měsícem viděl nové TSI (nebo jak tomu nadávají... prostě nový koncernový benzín) a na turbu Made in China :o.... tak opravdu AMEN :D

IMHO živím se jako projektant (elektro - vn vedení), takže opravdu díly neprohazuji...
... a s tím provalením? Je téměř veřejně známo, že autorizáky mají nejvíc učňů a ojebávačů... a přesto v očích laické veřejnosti mají punc odbornosti a kvality :)... a jejich zákazníci by si auto k "nějakému garážníkovi" nikdy nedali opravit (noteeth)
Na druhou stranu je třeba přiznat, že autorizáky mají nejlepší přístup ke koncernovému know-how, ovšem úroveň využití je diskutabilní... čest vyjímkám 8)
GIV Variant TDi ???kW
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Spíš bych řekl, že se všichni snaží najít nejlepší cenu za konkrétní vybraný díl. Podle mě je to správný a nezáleží na značce. Nechápu, proč bych měl dávat za totožný díl někomu zbytečně prachy navíc...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
vynecht
Přispěvovatel

obchod s autodíly

Příspěvek od vynecht »

No až ti někdo v práci řekne zítra nechoď přide jeden a ten bude dělat za o 20% a nevím proč bych ti měl tedy dávat prachy navíc tak se nediv.
A není to jen v práci, je to i v podnikání. Snižování ceny na samé dno není dobrý pro zákazníka , ale pro konkurenci, ta tě vyhladoví a pak si s tebou dělá co chceš, viz energetika a podobné obory. Zkus jako oni přít v lednu za svými zákazníky ( zaměstnavatelem)a říct jim tak milánkové od zítra o 10% dráž.
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)

Sharan 215/460, Octavia 190/460

Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

Ok, chápu. Jdi do krámu a řekni jim, že jim k ceně nákupu dáš 10%, protože je chceš podpořit v boji s konkurencí. (rofl)
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“