Touran 1,9 PD 77kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Package
Aktivista
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

Touran 1,9 PD 77kw

Příspěvek od Package »

takyto problem sa my vyskytol na tomto aute.
Islo na 3 valce a bolo pocut divne zvuky.diagnostika bez zavad.
z toho som usudil ze podfukuje tryska co aj bola pravda.na 3 valci podfukovala.vymenil som preistotu vsetky gumicky ana vsetkych strkovacoch.auto ide uz na 4 valce ale stale je tam pocut zvuk ako ked prefukuje nedovrety ventil do sania.motor startuje na brnk a samozrejme aj diag je nadalej cista.co by tento zvuk mohlo sposobovat?skocene rozvody?ohnuty ventil?
prikladam aj zvuk nahraty z telefonu..nieje to bohvieaka kvalita ale je to tam pocut.
http://www.ulozto.sk/6133344/video0005-3gp
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Já tohle měl u kámoše taky u tohohle motoru, prodřel se hydroštel, bouchání, vyměnil jsem vačku a jiná hydra z nějakého motoru a po ránu i po chvilce vychladnutí šel motor na 3 válce. A nešel zrovna ten s tím hydrem..Patrně ventil dostal tukanec od pístu a netěsnil...Pak jsem dělal SO a hlavu zahodil a dal jinou, ale asi to tím tukancem bylo...
nepropadat panice...
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

takze demontaz hlavy ma asi neminie
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

zmeraj tlaky a mas istotu.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

jo na to sa chystam v pondelok..nemam totiz doma tlakomer..
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

takze result uz je..
vsetky valce tlaky 30bar.
pri merani bolo pocut na jednom valci divne zvuky.takze sup dole dekel a zacalo patranie,
zistenie nasledovne..na prvom valci vyliezol ventil cez zdvihatko a to bol ten divny zvuk.dali sme dolu vacku...a vysledok je ze 6 zdvihatok je nacatych a vacka dostala tiez svoje..
Kaktus
Nováček

Příspěvek od Kaktus »

(LOL)
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

..
drz
Přispěvovatel

Příspěvek od drz »

jericho-3 píše:Já tohle měl u kámoše taky u tohohle motoru, prodřel se hydroštel, bouchání, vyměnil jsem vačku a jiná hydra z nějakého motoru a po ránu i po chvilce vychladnutí šel motor na 3 válce. A nešel zrovna ten s tím hydrem..Patrně ventil dostal tukanec od pístu a netěsnil...Pak jsem dělal SO a hlavu zahodil a dal jinou, ale asi to tím tukancem bylo...
mám úplně to samý na OCT II 77kW, jen nechápu proč se to stane, 4 hydroštely úplně rozdrcený, vačka nepěkná...motor běžel na volnoběh na 3 válce, v otáčkách ještě bylo slyšet mlácení kovaříčka...
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

Kluci sorry,ale asi chyba někde v připojení u nás v práci,nevím,co se to děje
Praetorio
Přispěvovatel

Příspěvek od Praetorio »

Tohle byla moje osobní zkušenost úplně to samé.

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight=
Seat Toledo III 5P2 r.v.2005 Reference (sociál výbava) 77kw f "povedeným" téé déé íčku pééé-déééé přivlíknutý ze Španěl, už to jede, tak už to neřeším :-)
Alficek
Přispěvovatel

Příspěvek od Alficek »

drz píše:
jericho-3 píše:Já tohle měl u kámoše taky u tohohle motoru, prodřel se hydroštel, bouchání, vyměnil jsem vačku a jiná hydra z nějakého motoru a po ránu i po chvilce vychladnutí šel motor na 3 válce. A nešel zrovna ten s tím hydrem..Patrně ventil dostal tukanec od pístu a netěsnil...Pak jsem dělal SO a hlavu zahodil a dal jinou, ale asi to tím tukancem bylo...
mám úplně to samý na OCT II 77kW, jen nechápu proč se to stane, 4 hydroštely úplně rozdrcený, vačka nepěkná...motor běžel na volnoběh na 3 válce, v otáčkách ještě bylo slyšet mlácení kovaříčka...
Že by špatnej olej - pro nePD motory, nebo dlouhé intervaly výměny? Já radši měním po 15tis.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“