když není olej tak meřo a blionafta se taky hodí tu jsem viděl u hrušek před břeclaví 27 a něco miloš[/quote]
No s takovou většika lidí co nebude mít možnost sehnat levně olej do svích miláčků a bude muset tankovat naftu tak začne vážně přemýšlet o autě na lpg.Ale mám na mysli auto na lpg co žere 8L plynu a ne ty staré krámy co žerou 10-11L plynu to by se jim nevyplatilo.Dneska jsem jen pro informaci viděl u olomouce jak jsem jel na flóru na jedné pumpě benál za 28.8 a nafta 27.9...... Miloši to za 27 a něco je bio nafta?
Ahoj, mám fildičku 1.9d jen 3 dny tak ještě zkoumám všechny varianty pohonné směsi.
Ty oleje pěkně zdražili. V makru je v akci směska za 20Kč. V Polsku vychází bionafta na 24 Kč.
hanyking píše:Ahoj, mám fildičku 1.9d jen 3 dny tak ještě zkoumám všechny varianty pohonné směsi.
Ty oleje pěkně zdražili. V makru je v akci směska za 20Kč. V Polsku vychází bionafta na 24 Kč.
v makru zlín jsem viděl 2O.80 vyprodáno v makru se ničeho nedožiješ našel jsem ve výprodeji jednu litrovku a při identifikací zboží nenalezeno miloš
Včera jsem byl v Kauflandu v Plzni a je tam Ceresol vícedruhový RE+SO za 19,90 Kč, tak jsem vzal hned 80 litrů. Jinak limit 15 litrů, ale bez řečí to naúčtovali jako dva nákupy
hanyking píše:Dnes jsem koupil 30l oleje v Kauflandu za 22 Kč/l. V nádrži mám trochu nafty tak to tam zítra naliju a dám k tomu 15% benzínu a snad to pojede.
To se ti nemuze vyplatit kupovat to takhle draho..Radsi jezdi na ekonaftu nebo normal na naftu...Schvalne si spocitej kolik usetris..
Jo to máš pravdu, že to není žádná výhra. Ale chci tu jízdu na olej vyzkoušet. A trochu je to levnější. Přece jenom nafta v česku stojí 30. Ale v Polsku 27 tak už pak na zimu koupím jen naftu. A olej budu dávat až na jaře.
Tak jsem nalil 8 l oleje + 1 l benzínu a ono to jede. Ale je to hrozné to nalívání z těch petlahví. Olej tekl po autě a pod víčkem u vtoku do nádrže byla kaluž. Tak si pořídím asi kýbl na slévání a kanystr s trychtýřem.
Tož nevím jakej maj smysl takové hokusy pokusy, když se dá koupit bionafta za 23.90 nebo směsná za 27.80... už jen kolik času zabere nákup oleje a jak dlouho to tam liješ
m4xp0w3r7 píše:Tož nevím jakej maj smysl takové hokusy pokusy, když se dá koupit bionafta za 23.90 nebo směsná za 27.80... už jen kolik času zabere nákup oleje a jak dlouho to tam liješ
se podívej do peněženky, někdo musí dělat hokusy pokusy a někdo se tím zabývat nemusí, a najdou se i paka jako já které to baví miloš
Co vím tak na Unicornu a Km-prona se dá koupit 100% bionafta. A třeba u tank-ono stojí 30% směsná bionafta 25.90Kč.... tak se mi zdá zbytečné řešit olej.