Octavia vs Croma
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Octavia vs Croma
Sorry za odbocenie, ale mam tu na vas pani otazocku, ked preberate to Stilo, uvazoval som o vymene auta, budeme mat tretie baby, tak potrebujem vacsie. Co hovorite na fiat Croma 1.9 jtd, tak rocnik 2008 za dakych 12000 eurov naj 50000 km. Mate dakto s tym nejaku skusenost. Je ich u nas malo v CR sa mi zda ze viac.
Prepacte ze som omylom hodil novu temu chcel som to dat do tej o Stile

No ja ti viem. Ako stara Croma to je voz! Ale co sa tyka tej novej tak po dizajnovej stranke ma moc neoslovila. Vyzera tak nijako. Stara bola nadherny velky liftback. Ta nova je nieco ako take nasilu spravene velke MPV. JTD motory su spicka ktomu niet co dodat. Ale osobne by som sa radsej obzrel po nejakom Sharanovy alebo Alhambre. Rocniky 04 a 05 sa uz daju zohnat za celkom slusne peniaze s fakt dobrou vybavou a takisto aj ND su dostupnejsie.
taky bych se priklanel k sharanu, ale zase na jednu stranu jsem postizenej uzivatel tohoto vozu
a za 1,5 roku co ho mam jsem z nej porad nadsenej....
kdyby jsi chtel nejake info ohledne sharana, klidne pisni SZ
a pokud budes mit treti dite, tak ver tomu ze sharan to zvladne v poho

kdyby jsi chtel nejake info ohledne sharana, klidne pisni SZ
a pokud budes mit treti dite, tak ver tomu ze sharan to zvladne v poho
Sharan II 1.9 TDi 85kw - motor FRS ASZ, 175PS/388Nm
ja jsem puvodne chtel passata a o sharanu jsem si to myslel taky, passat na place v nemecku byl hroznej a vedle stal sharan, kouknul jsem, svezl se a koupil. ze by byl neohrabanej se rict neda, ale urcite kombik bude mit o neco malo lepsi jizdni vlastnosti ale stejne na doraz jezdit nebudes tak to vyjde nastejno.vladoc píše:Ake ma ten sharan jazdne vlastnosti, ja som myslel na tu Cromu preto ze je to predsalen kvazi kombik. Sharan mi pride taky neohrabany
stav se nedkde autobazaru, svez se stim a uvidis sam, jezdi se stim naprosto stejne jako s nejakym kombikem a to ze sedis o neco vic nahore nema chybu...
Sharan II 1.9 TDi 85kw - motor FRS ASZ, 175PS/388Nm
Aky motor diesel by bol v Sharane najlepsi od r.v.2005 pomer vykon spotreba problemy? A ake su najcastejsie problemy v tychto rocnikoch od 2005-2007? Inak dakujem za vase odpovede. 

Naposledy upravil(a) vladoc dne 23 říj 2010, 12:01, celkem upraveno 1 x.
Nová Croma, je z hladiska údržby finančná katastrófa, má to u nás chlapík v autoškole a k...a drahé záležitosti sa tam už riešili. Minule sme sa presne na tému stará vs nová croma bavili a jednoznačne z toho vyšlo, že novú nebrať.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
Presne, nova auta jsou to nejhorsi co kdy jezdilo. Vubec nevim co si budu za par let kupovat, az moje stare bude opravdu stareSlavkov píše:Nechci Ti brát iluze, ale pomalu a jistě to vypadá nová auta nebrat
Prostě už to nevydrží, co předtím... no ono, co by člověk chtěl... spotřebák za pár šupů

OII kombi, BXE 1.9 tdi @ 92kw a 280nm zatim jen chip
Preco tie JTDcka no problem az na ten nestastny DPFmibfox píše:Presne, nova auta jsou to nejhorsi co kdy jezdilo. Vubec nevim co si budu za par let kupovat, az moje stare bude opravdu stareSlavkov píše:Nechci Ti brát iluze, ale pomalu a jistě to vypadá nová auta nebrat
Prostě už to nevydrží, co předtím... no ono, co by člověk chtěl... spotřebák za pár šupů