ja myslel urve se ojnice, rupne klika, praskne hlava, nebo vic dohromady
ze to nekdo ufrituje, to akorat spatne sleduje budiky a nepovoli kdyz by mel
prece autem se nejezdi 100km cihla

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Aj ked 100km cihla je prehnane, tych 5 minut na brzde s plnou zatazou na valcoch by ma tiez zaujimalo....AlesShi píše:prece autem se nejezdi 100km cihla
Je to jen muj subjektivni dojem, ale vzhledem k tomu, s cim jsem se setkal v praxi u stavariny (kdy jsou veci peclive spocitany a "pro strycka Prihohu" z principu predimenzovany o podstatne vice, nezli uvadis) se domnivam, ze tam jsou vyssi tolerance z duvodu prevence a jistoty. Nebo je to tak, ze oni preventivne pocitaji s tim, ze to nekdo bude honit seriove studene a to asi muze mit vliv na zivotnost motoru vyssi, nezli navyseni vykonu o 50%+ ovsem provozovane pouze pri zahratem motoru. Jinak si to (alespon ja) neumim predstavit ... ale verim, ze mi to nekdo vysvetlisubz3ro_tdi píše:...
je fajn ze si vydedukoval ze kdyz je to na grafu u pajina napsano, ze tak nutne musi jezdit vsechny, ale ja mam vejfuk s rezonatorem a seriovej papirovej filtr kterej menim cca po 7000km i s olejemJayson píše:Na denní ježdění bez výfuku a filtru?*** píše:ja osobne pres 15000km za pul roku zatim
pak tohle jezdi rok a pul http://***.cz/OI319k.pdf najeto netusim
pak jeste vim o 3 motorech a taky zatim nic neodeslo
to taky ale není uplně dobře, protože HTP nemá výměník voda-olej, olej se přehřívá a někdy se i upalujou ventilynogis píše:Tímhle stylem jezdíme akorát se služební FI HTP Praha-Brno. V Praze plyn na podlahu a čekáš až tam dojedeš.
Dekuji za odpoved. Rekneme, ze si toho (vzhledem k nasem vztahu) velice vazim a ocenuji to. Protoze bez tebou uvedenych fakt by to bylo jako pocitat 1+1=3M-volesko píše: subz3ro_tdi: nevim jestli nam ze stojanu tece seriova nafta, ale je to normalne nafta ze stojanu, pajin pouziva vodu s lihem 50/50 na sprintech i pri mereni
Forest:280koni (coz si myslim ze je horni bezpecna hranice pro turbo) a jen na cistou naftu, do ktere nepravidelne pridavam VIF
Mno je to neuveritelne, nicmene od tebe to sedi.Smradlavá žížala píše:...
Tak to bych povazoval jako vtip dne ... vskutku povedeny. Jsi vylozene bavic, asi ses minul povolanim, mel jsi byt klaunem v maneziSmradlavá žížala píše:Nemám co skrývat, nelžu a ani nemystifukuju.... jsem ohrožený druh
znám chlapa kterej zkurvil motor v ovým passatu za půl roku a to jezdí každej den tak max. 100 kmnogis píše:Tuším teda správně, že ty motory už s životností nemají moc společnýho? Chlubit se, že někdo najel po úpravě 40tkm... Bych se nevozil ani rok. O voleskovi ani nemluvě - "zatím 15tkm". Úprava motoru za x tisíc možná jen na jednu výměnu oleje... Úpravy naprosto o ničem.