Nejak mi unikl tento komentar. Takze si dovolim zpetne reagovat.Smradlavá žížala píše:...
Ja jsem na vrakaci nebyl tak 6 let a radne jsem se tehdy spalil, proto si dily zajistuji bud oficialni cestou (precijen co z toho podnikani v CR je, nezli takoveto drobnosti) nebo pres zdejsi proverene dodavatele. S Madarskem nemam nic spolecneho a naposledy jsem tam byl, kdyz jsem byl na stazi u MaxTDI (rok 2003?).
Takze pokud se nekdo za me vydava nebo se jedna o shodu jmen, tak to ja neovlivnim. Nicmene se obavam, ze je to dalsi zpusob, jak me ocernit. Co bude nasledovat? Ze jsem podvyzivenej liliput s brylemi co dava dve krabicky Malborek denne?

Jen tu zase hazis dalsi spiny a vymysly - nevim, koho to bavi, ale me rozhodne ne. Koukej spis vyrovnat zavazky. Prinejmensim si uz dej facku, studenou sprchu a bez konecne udelat to twinturbo kteryho mas plnou hubu.
Pekny prubeh jako u tebe?

Opakuji: soustred se spis na sebe a venuj sve usili spis svemu autu nezli vytvareni pomluv, ikdyz musim uznat, ze pro to mas urcite vlohy ... kdybys byl studovanej, tak bys mohl jit do politiky...jenze Plzen uz nefunguje, takze mas peska mno

Omlouvam se za offtopic, nicmene na to neslo nezareagovat.