VIS 3 cz
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Mám origo VIS 3,5. Kúpil som ho tu :http://www.pc-autodiagnostika.cz/, teraz stojí 780,- s DPH. má to výhodu, novšie verzie si sťahujem zo svojho účtu bezplatne
VIS 3,5
26€ (780sk)je fakt veľmi slušná cena za takúto príručku. V cene sú aktualizácie ktoré získavate zdarma. AK si program kúpite podporíte jeho rýchlejší rozvoj pretože autori dostanú výplatu za svoju prácu, takže môžu rozvoju VIS venovať svoj čas.Zakúpením VIS budú rýchlejšie pribúdať nové verzie príručky preto si myslím že sa oplatí podporiť tento software.
Re: VIS 3,5
100% souhlasím, koupí originálu podpoříte vývoj, který rozhodně něco stojí...cumelsk píše:26€ (780sk)je fakt veľmi slušná cena za takúto príručku. V cene sú aktualizácie ktoré získavate zdarma. AK si program kúpite podporíte jeho rýchlejší rozvoj pretože autori dostanú výplatu za svoju prácu, takže môžu rozvoju VIS venovať svoj čas.Zakúpením VIS budú rýchlejšie pribúdať nové verzie príručky preto si myslím že sa oplatí podporiť tento software.
Nicméně v tomto případě bych již byl na vážkách. S ohledem na současné trendy v diagnostice se to již nevyplatí. Z nejnovějších modelů 2010/2011 tam není téměř zhola nic užitečného a asi jen tak nebude. Navíc tam jsou dodnes uvedeny postupy, které nefungují a nikdy nefungovali.
Podporovat originály ano,ale člověk si musí rozmyslet, co podporovat

Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

Asi takhle, mám to zatím víceméně na papíře...teď jsem sednul na delphi a C++. Už mám hotovou kostru, ještě doplním data a myslím, že to pustím jako shareware do stvěta. Bude to EN/CZ, jelikož tady v čechách se nedá o placení vůbec hovořit...Tak to snad ještě letos dodělám a klidně hodím i sem. Nejsem moc zdatnej programátor, spíš úpravce,ladič a hledač chyb...
Co se týče VISu, jsou tam vesměs informace opsané z CZ DP. Bohužel dost nepřesně opsané a u 90% informací chybí reálné otestování.
Třebas konkrétně: Víte proč se někdy stane u přizpůsobení immo1, že po několika startech (většinou 3), nebo po odstavení delší 30min zapomene klíč?
Co se týče VISu, jsou tam vesměs informace opsané z CZ DP. Bohužel dost nepřesně opsané a u 90% informací chybí reálné otestování.
Třebas konkrétně: Víte proč se někdy stane u přizpůsobení immo1, že po několika startech (většinou 3), nebo po odstavení delší 30min zapomene klíč?
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? 

jo, hackni to, nic na tom není...a přesně votom to je!! Pro takovýhle lidi nemá smysl cokoliv dělat...průser je, že statisticky je takovejhle čecháčků (v tvém případě čechoslováčků (aby ses neurazil slováčků)) většina...