Zdravim chlapi. Potrboval by som rozpis pinou toho trojdielneho zlto-zeleno-modreho konektora co je vzadu na origo radiu Skoda Symphony CD. Potrebujem totiz spravit prepoj toho radia na maxiDOT, ale po trojdrate (nie po CAN zbernici) a este K-Line na diagnostiku. Pokial mi niekto chce usetrit cas tak aj poziciu pinou kam jednotlive vodice pripojit do svorkovnice T32 (zeleny konektor) na budikoch.
Dakujem
Inac som cital to vlakno kde si sa bavil o maxiDOTe na tvojej SDI a ktosi na 4x4 TDI. Prave som dal do O1 4x4 TDI r.v. 99 (2gen.) fungel nove budiky maxiDOT aj s fungel novymi vystrelovakmi s DO 433MHz. U 4x4 je prerabka na 3gen. budiky brnkacka, pretoze koly Haldexu je tam canbus natahany vsade. Korektne chodia aj otacky ale netreba odpajat ten vodic co si pisal pretoze sice otacky pojdu furt po cane ale bude hlasit chybu o signale otacok.Soft v RJ motora podporuje komplet vsetky udaje takze pal.pc. fachci jedna radost. Zhavenie ide po cane len treba vodic ktory rozsviecoval kontrolku zhavenia v starych budikoch odpojit a cez 1K odpor prepojit na 15stku aby RJ motora nehlasila chybu v obvode zhavenia. Takisto treba predne hmlovky a tlmene pretiahnut so zeleneho konektora do modreho a vec je vybavena. Airbagy staci odkodovat v gateway a zhasne kontrola. Komfort na 3gen. neprerabam nakolko sa mi stym nechce drbat. To ze nezobrazuje auticko zas az tak nevadi. Ak by to niekoho zaujimalo podrobny postup co a ako prerobyt sem dat mozem. Je to zdlhava a hnusna robota pretoze to chcem mat koser a rozbalujem kabelaz vkladam do nej vodice a nanovo vysisvam, tak aby to vyzeraloako z tovarne. Proste umelecky dojem musi byt!
Este by ma zaujimala jedna vec. Kde je ulozeny kod od radia? V budikoch, alebo v komfortke? Da sa vobec pomocou napr. VAG commandera a pod. nastavit. Aby radio nepytal kod zakazdym ked sa odpoji akumulator. Pokial je tam radio origo od tovarne tak kod nepyta ale samo si ho nacita. Dik
Este by ma zaujimala jedna vec. Kde je ulozeny kod od radia? V budikoch, alebo v komfortke? Da sa vobec pomocou napr. VAG commandera a pod. nastavit. Aby si radio nepytalo kod zakazdym ked sa odpoji akumulator. Pokial je tam radio origo od tovarne tak kod nepyta ale samo si ho nacita. Dik
Ano K-line z radia som zapojil, ale mna zaujima ci si ten kod do budikov dokazem ulozit aj sam (ak ano tak kde) a ako prinutit radio aby si ho samo vycitalo?
Ano uz mi to ide. Aby to fungovalo tak pamat zavad v radiu musi byt prazdna a musi byt spravne nakodovane. Potom to uz fachci. Dakujem chlapci pomohli ste mi