zapojení Webasto T top C
Moderátoři: šulda, Moderátoři
A tu co mam ja...modra a su v nej zapojene 4 PINy...ta je z akeho...? a ide z nej Wbus (PIN2) aj 12V(PIN3)kemar píše:Tak davam nespochybnitelny fotos
cerna svorkovnice je Telestart original Webasto pro dostavby
PIN
1 cerveny +12V
2 nic protoze dostavby nemaji wBus
3 cerny kablik ktery dava +12V po aktivaci ovladacem dalky
4 nic
5 fialovy nevim k cemu je
6 hnědý kostra -12V
Modrá svorkovnice
Originál Telestart dálka tovární zástavba Octavia II s TT-V
PIN
1 +12V
2 wBus
3 nic
4 nic
5 nic
6 -12V
Takze doufam ze uz je to srozumitelny
CAHA 125 kW TDI CR
tak je to spatne...
takze pres diagnostiku dokazu nastartovat webasto. v pohode dam starrt a jede to hned bez chyby
ale pres hodinky ne tam mi to sepne pouze ventilaci jako to letni vetrani.
takze tim dratkem sem obesel nejak startovani pres hodiny....
jen tak me napadlo nemate nekdo RJ ? uz me to tak nejak nebavi to pajet...
takze pres diagnostiku dokazu nastartovat webasto. v pohode dam starrt a jede to hned bez chyby
ale pres hodinky ne tam mi to sepne pouze ventilaci jako to letni vetrani.
takze tim dratkem sem obesel nejak startovani pres hodiny....
jen tak me napadlo nemate nekdo RJ ? uz me to tak nejak nebavi to pajet...
Tak jsem napsal dotaz na email z
Odpověď:
Kód: Vybrat vše
http://www.techwebasto.com/Kód: Vybrat vše
Sorry you will need to get this information from VW we in the US only use the aftermarket unit and that is all the information we have.
Regards,
nejprve ukazovala jen 10V misto toho co je na baterce 12,2V pri popajeni to 5dni slo pak zase ukazovala jen 10V pak po popajeni uz neukazovala nic. po premosteni pak fungovala ak ze pres diagnostiku sla nahodit a fungovalo vse dobre ale pres hodinky to spustilo jen ventilacitRpaslik píše:A co je ji?
no a dnes uz to nejde napojit ani na diagnostiku pravdepodobne se odpalila nejaka mala pojistka.
na hodiny to reaguje tak ze to spusti zase jen ventilaci...
takze musim koupit uz jinou... bohuzel..
problem tech 10V je ze pak nemas zadnou rezervu na spusteni a volty ti klesnou na 8V coz se pak webasto nespusti.....
proste predchozimu majiteli do ni nateklo a ja to tak koupil blbec...
Neni ale zatim si ji jeste necham. Zkusim zjistit ktera ta dioda odeslatRpaslik píše:No ja jsem na to stejne. Me taky nebezi. Nabidka plati kdyby jsi se ji chtel zbavit jestli tedy neni sezrana napadrt.
ona totiz funguje jen na diagnostiku se nepripoji. (( takze pak tezko opravim to ze to neukazuje kolik je vni napeti. = nespusti se webasto
no a snad sezenu jinou ale koukal sem ze jednotky nejsou...