zapojení Webasto T top C

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tRpaslik
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od tRpaslik »

Tedko se taky prodalo jedno na aukru sice benzinovy udajne se 125h najeto - startu tedko nevim za 4ku. Ale jednotku jsem zatim zadnou nevidel a co stim UEHFL to taky nevim.
Aktivista

Příspěvek od avatar »

jj budu muset koupit cele webasto jen to je zase docela loterie aby nebyla ta jednotka zatopena(((
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

A nebo ji nabidnout tomiisp ten schanel nejakou pro klon.
Aktivista

Příspěvek od avatar »

no to jo a ja trosku zjistuji ze pokud nesezenu stejnou jednotku na spnani hranatejma hodinama tak sem v prd...... to je v haji to zas byl kseft to webasto
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

Ja mam sice kulaty hodiny ale stejnak newebastuju. (wallbash)
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Mám takovej pocit, že zatim každej, kdo se o to pokusil, tak ten selhal :) Původně jsem chtěl taky bastlit sám. Nakonec jsem rád, že jsem to neudělal :)
Každopádně sleduji váš progress a držím palce ;)
Octavia 1.9 TDI Ambiente 81 kW ASV, r.v. 2002

V minulosti:
Favorit 136L, r.v. 1989, LPG
Felicia 1.3 LXi, r.v. 1997, LPG
Fabia Sedan 1.4 MPi Classic, r.v. 2001, LPG
Aktivista

Příspěvek od avatar »

tRpaslik píše:Ja mam sice kulaty hodiny ale stejnak newebastuju. (wallbash)
a ty mas typ jakej thermo top C ? a dela to takovejto problem ?
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

Mam z T5 CANovej. Zablokovalo se mi a pise UEHFL coz nevim co znamena. Test akcnich clenu funguje ale spustit ho nespustim. Diag ani hodiny.
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

mir77 píše:Mám takovej pocit, že zatim každej, kdo se o to pokusil, tak ten selhal :) Původně jsem chtěl taky bastlit sám. Nakonec jsem rád, že jsem to neudělal :)
Každopádně sleduji váš progress a držím palce ;)
A jak jsi to vyresil?
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

Sehnal jsem jednotku z Thermo Topu E a člověka, kterej se timhle živí ;) Ještě bych byl přesnější, koupil jsem Thermo Top C z T5 a Thermo Top E z GIV, kterej byl poškozenej a prohodil řídící jednotky.
Pán co mi to montoval mi řekl, že Céčkový Webasto do OI nedám, ani kdybych se stavěl na hlavu.
Upřímně řečeno tomu něvěřim, vím, že všechno jde, když se chce, ale když tak vidím jak s tím tady laborujete, tak jsem rád, že jsem to nezkoušel :)

V minulosti:
tRpaslik
Přispěvovatel

Příspěvek od tRpaslik »

A kolik byla cena jednotky nebo poskozenyho topeni? Abych vedel za kolik se pohybujou.
mir77
Aktivista

Příspěvek od mir77 »

No, já nevěděl, že je poškozený původně, takže 3500 včetně veškerý kabeláže. Koupil jsem to od někoho z vw-clubu a pod popisem "poškozený výfuk" jsem si představoval něco trošku jiného. Anyway, to nemá cenu řešit ;)

V minulosti:
Aktivista

Příspěvek od avatar »

by me docela zajimal ojake vsechny jednotky jsou spinat jen hodinama pres 12V ty hranate jak mam ja
ThrashTheTrash
Aktivista

Příspěvek od ThrashTheTrash »

avatar píše:by me docela zajimal ojake vsechny jednotky jsou spinat jen hodinama pres 12V ty hranate jak mam ja
Nevím zda jsem mimo mísu nebo ne,mam doma taky nějaky topeni od webasta a jedno Cečko mam v Golfiku a jde ovladat pouze ovalnyma hodina 1533-pomahal mi to zapojovat po netu uživatel tomissp a jede to jak po másle,ale nemám tam dodělaný rele na ventilator aby mi to rozmrazilo okno,ale to je pro mě detail,nepotřebuji to,ale časem dodělám nějak přes relé a vytáhnu to od někud!

K věci,mam doma jedno topeni,nevim co to je za typ,o vikendu bych zjistil,je to webasto thermo top E tuším a je tam vývod na vodní pumpu,kdežto já na mym Cečku neměl vyvod na vodni pumpu!Ale sranda je ,že mi to Ečko nešlo pustit ovalnyma hodinama,tak sem si řekl,že topení je k ničemu,ale co mého tátu nenapadlo,dal tam hodiny hranatý,přepíchl pin ve svorkovnici co jde do hodin...jedná se o pin č1 ze šesti pinove svorkovnice(z topení) a jde na jeden pin do hodin...u ovalnych to bylo na w-bus,ale ja to s nim přehodil na 12V a ono to topení fakčí :-D,takže ho budu montovat do dalšího auta.Ale nechápu,že každý topení se pouští jinak,jedno W-bus a druhý zase jen 12V!
Smoke
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

pomůže někdo?

Příspěvek od Smoke »

zná někdo odpověď? : můžu dát palivové čerpadlo z webasta na eberspacher? oboje z vodní 5kw.
mám eberspacher s keramickou žhavkou, ale kouří to, a čerpalo cvaká cca 2x za 1s (jen jsem si všim že v kamionu vzduchové webasto a tam cvaká cca 1x za 2s).
díííky
DTchip.cz chiptuning, měření výkonu

Audi A5 3.0tdi 176kw- 318k 711Nm.
Audi A3, 1756, AGR 90k@241k 557Nm - prodáno
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“