Náhlá ztráta výkonu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Náhlá ztráta výkonu
Dneska ráno mi z ničeho nic poklesl výkon na Nissanu Almera Tino 2,2TD (84 kW), motor šel rozjet jen na 2300 otáček, žádná závada na palubce nesvítila. Při sešlápnutí plynu na neutrál se motoru moc do otáček nechtělo a dost kouřil. Uvažuju o dvou variantách:
1) váha vzduchu ??
2) ucpaný katalyzátor??
Setkal jste se někdo s něčím podobným? Jaký je Váš názor, pánové?? Díky!
1) váha vzduchu ??
2) ucpaný katalyzátor??
Miluju ten obrovskej krouťák!
- lucky.jack
- Přispěvovatel
Re: Náhlá ztráta výkonu
Nejsem si zcela jistej, že Nissan patří do VW GROUPS.O.B. píše:Dneska ráno mi z ničeho nic poklesl výkon na Nissanu Almera Tino 2,2TD (84 kW), motor šel rozjet jen na 2300 otáček, žádná závada na palubce nesvítila. Při sešlápnutí plynu na neutrál se motoru moc do otáček nechtělo a dost kouřil. Uvažuju o dvou variantách:
1) váha vzduchu ??
2) ucpaný katalyzátor??

Palivák + kvalitní nafta(eventuelně+VIF) - začal bych asi tady tím.
Naposledy upravil(a) lucky.jack dne 30 lis 2010, 15:51, celkem upraveno 1 x.
Re: Náhlá ztráta výkonu
Dal jsem to do blbý rubriky, jsem si toho vědomej, překoukl jsem se, SORRY!!lucky.jack píše:Nejsem si zcela jistej, že Nissan patří do VW GROUPS.O.B. píše:Dneska ráno mi z ničeho nic poklesl výkon na Nissanu Almera Tino 2,2TD (84 kW), motor šel rozjet jen na 2300 otáček, žádná závada na palubce nesvítila. Při sešlápnutí plynu na neutrál se motoru moc do otáček nechtělo a dost kouřil. Uvažuju o dvou variantách:
1) váha vzduchu ??
2) ucpaný katalyzátor??
Setkal jste se někdo s něčím podobným? Jaký je Váš názor, pánové?? Díky!![]()
Palivák + kvalitní nafta(eventuelně+VIF) - začal bych asi tady tím.
Palivák měněnej před necelým rokem (22 tis. km), nafta ok, VIF dávám na každý tankování, problémy mi začali, když teploty nešli pod +5 C
Miluju ten obrovskej krouťák!
- lucky.jack
- Přispěvovatel