OII špatné starty

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pokornasek.pepan
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od pokornasek.pepan »

no to asi kazdej:) neni zakaznik jako zakaznik,tenhle to neresi vsechno zaplati firma jenze jak to koupi z firmy nepusti do toho auta korunu a bude jen jezdit a potom to bude :tady kleplo a tamle kleplo a dyt ste to tam daval novy atd...atd...
Pája 19
Aktivista

Příspěvek od Pája 19 »

Takovýho zmetka, co umí akorát okrádat firmu bych kop do prdele. Neradim ti, abys to dělal, je to jen můj názor.
Jak už někdo psal, vyúčtovat něco jinýho a nechat upavit soft.
Oct asv 2000, DieselPower
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

Přesně nechat upravit soft a naůčtovat novou ř. jednotku, protože v ní byl vadnej soft.
Elektronika auta a technika........
776 829390
Brouk
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brouk »

repas starteru nepomuze ! porad to toci malo , jestli pri 70-90 stupnich netoci vic jak 280 ot je ten rapas na ho... a nestartuje , pokud nechce soft zajed do skodovky a kup orig. starter ale zase je to tak treba na 1/2 roku a mas ho tam mozna zase. :-)

rekni zes koupil orig starter nech udelat soft a mas to doma (noteeth)

na ty otacky jsem koukal na 1.9 77kw 03G906021AN 03G906021TB ale je to u vsech podobne .
pokornasek.pepan
Aktivista

tady repas pomohla castecne,startovani se zkratilo na polovinu ale porad to je delsi ...
jinak na tom nic delat nebudu,reknu mu ze je spatna jednotka jednu tu z OII mam tak mu ji hodim do vozu -klidne ji obetuju... to bude zas rozhovor s panem : a znamej mi rikal ze si mysli ze to bude timhle a timhle (LOL)
valchaaa
Přispěvovatel

Příspěvek od valchaaa »

Se divím že máš nervy ale náš zákazník náš pán.

Tak ať mu to opravi ten známý (LOL)
Martin.R
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Martin.R »

pokornasek.pepan píše:tady repas pomohla castecne,startovani se zkratilo na polovinu ale porad to je delsi ...
jinak na tom nic delat nebudu,reknu mu ze je spatna jednotka jednu tu z OII mam tak mu ji hodim do vozu -klidne ji obetuju... to bude zas rozhovor s panem : a znamej mi rikal ze si mysli ze to bude timhle a timhle (LOL)
Nic neobětuj. Normálně jí naúčtuj, v tý jeho si nech upravit soft a máš další rezervní.
Elektronika auta a technika........
776 829390
sharik4x4
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharik4x4 »

Chyba je že si zákazníkovy řekl o ůpravě jednotky,když je to takový debža.Já bych řekl ,že je to teplotním čidlem či jinou pohádku a přehrál soft a pak když to startuje super tak už si nikdo stěžovat nebude.Důležité je závadu odstranit.Jakým způsobem může být zákazníkovy putna.Měl jsem tu taky takovýho šťourala,co sežral šalamounovo hovno a měl ten samý problém s octou.Vyměnil půl auta,projel deset zastoupení škodovky a auto stále startovalo špatně.Pak se od někoho doslech,že jsem to někomu už spravoval/přehrál soft/ a tak přijel.Já jsem se s ním vůbec nepouštěl do větší diskuze a řekl že to umím odstranit a bude to stát 2t.Kč a udělám mu to do hodiny.Pán souhlasil a když přišel a auto startovalo jak nové,tak vyplázl dva litry a ještě se klanil k zemi.Co jsem s tím dělal jsem neřekl.Je to firemní know-how.Opravář televize ti taky nevysvětluje opravu.Tydle lidi totiž když slyší o ůpravě softu,hned si to spojí s čipováním a to jak známo je škodlivé pro vše co je na autě,protože to říkala jedna paní v Kauflandu.A je zcela zbytečné je přesvědčovat o opaku,či jim něco vysvětlovat.Tydle lidi čím méně toho ví tím lépe. :)
Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

:D :D Akorát je škoda, že jsi mu nemohl vrátit vyměněné součástky... :)
nepropadat panice...
exendy
Nováček

Příspěvek od exendy »

ja bych zkusil jeste skrtici klapku parkrat se mi stalo ze i kdyz nepsala chybu tak spatne regovala...
pokornasek.pepan
Aktivista

tady je klapka mechanicka takze neni co kontrolovat
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“