BOSCH servis Menšík Děčín - NE !!!
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Sběrač informací
BOSCH servis Menšík Děčín - NE !!!
Z vlastní zkušenosti nedoporučuji BOSCH SERVIS Menšík Děčín, známé také jako AUTOLANO - http://www.nahradnidily-mensik.cz/ . Měnili mi zde rozvody a hydroštely na Passatu, původní kalkulace zněla komplet 6500,- , nakonec mi povyměňovali co se jim dostalo pod ruku a já zaplatil 11500,-. Po jednom tisíci km jsem k nim opět přijel s klepáním v motoru a na výměnu těsnění pod hlavou. Hlavu mi udělali, hydroštely na záruku vyměnili a dali dohromady, klepalo to dál. Opět to rozdělali a až po vyndání pístů zjistili přidřený první píst a poškrábaný válec na dvou místech od shora až dolu viditelný i pro mne jako laika na první pohled, prý to špatně mazalo. Teď to nejlepší, za těsnění pod hlavou a rovnání hlavy si řekli 8500,- a za zjištění závady klepání 6000,-. Za těsnění částku beru, ale ten válec by každý normální technik měl zjistit okamžitě po sundání hlavy, tudíž zbytečně vyhozené peníze a tento servis nedoporučuji !!!
Ještě dodám, že po mé výměně rozvodů jsem mluvil s jedním taxikářem, který mi tento servis pomlouval s tím, že po jejich výměně rozvodů tyto vzdržely dva tisíce km, pak se mu to potkalo a na záruku mu to nechtěli uznat, že prý po optické kontrole jsou díly v pořádku. Tenkrát jsem je ještě obhajoval, teď už vím, co jsou zač.
Nakonec jsem to odvezl k Mírovi Bartošovi - mirabarkas - ten mi prodal blok a dal to dohromady a za krásný peníz.
Ještě dodám, že po mé výměně rozvodů jsem mluvil s jedním taxikářem, který mi tento servis pomlouval s tím, že po jejich výměně rozvodů tyto vzdržely dva tisíce km, pak se mu to potkalo a na záruku mu to nechtěli uznat, že prý po optické kontrole jsou díly v pořádku. Tenkrát jsem je ještě obhajoval, teď už vím, co jsou zač.
Nakonec jsem to odvezl k Mírovi Bartošovi - mirabarkas - ten mi prodal blok a dal to dohromady a za krásný peníz.
Osobně si myslím, že jejich hlavní chyba byla v určení klepání..nechci být nějaký přechytralí blbeček, ale hydra nevydávají takový hluk jako píst..A není nad to, zkusit, které hydro je měkké, a dobře prohlédnout válec a rukou vzít za píst a zakloktat..kolikrát se i podle vůle pístu pozná anomálie...Ale je pravda, že po bitvě je každý generál....
nepropadat panice...
trochu to smrdí... nebylo by poprvé, co se pod nickem skrýval sám dotyčný a vychvaloval se až do nebes
Co se týče dieselu, kokurenci samozřejmě mají. To co dělají, umí každý bosch servis, nic víc. S repasí čerpadel jsme s nimi nikdy problém neměli, zbytek si děláme sami. A co se týče ochoty o tom bych spíš pomlčel. 

VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm