To podávací čerpadlo jsem nerozebíral a předtím to jelo, takže to by mělo být OK. Nahlodal jsi mě s tou otočenou vačkou. Vím, že jde otočit o 180°, dával jsem na to pozor, jenže nevím, jak to tam bylo, když jsem to vyndal. Přetěsňoval jsem to totiž na autě, takže se to rozsypalo dřív, než jsem si to stihl prohlídnout.

Blbec...
No, koukal jsem na to a naznal, že v HÚ 1. válce, na konci kompresního zdvihu, musí 1. válec stříkat, a tedy musí být píst otočený tak, aby se drážka s vyústěním toho kanálku kryla s kanálkem 1. válce. Ale to jsem vydedukoval z toho, jak to vevnitř vypadá, diesely neznám... Takže jestli tam všechny ty kanálky a dírky fungují nějak jinak, je klidně možné, že to mám blbě. Nicméně ta vačka je symetrická, takže jsem si říkal, že pokud je opačně, tak by to jen otočilo pořadí, ale o podávacím čerpadle jsem nevěděl... Podle mě se to chová tak, jako by se nafta při zdvihu pístku radši natlačila zpátky, odkud byla nasáta, a nechápu mechanismus, který by tomu měl zabránit. Měl jsem za to, že je to dáno geometrií těch kanálů atd., ale teď už jsem z toho paf...