Soudni znalec??

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

kamils píše:
for roman1648: Z ceho by mel byt servis ziv?? Treba z dobre udelane prace, spokojenosti zakaznika, dobreho jmena. Ono by se to casem vratilo. Ale na to ja uz neverim, ted chce kazdy se vsim VYJEBAT a hlavne se napakovat. Potom mit hrosi kuzi a rici do oci: MY NE TO VY

ze vsech tech veci, co jsi napsal, se nikdo nenaji...provoz servisu neco stoji, a pokud by mel byt servis ziv jen z prace, tak by musel brat asi 1.000,- / hod. protoze kdybych se mel uhnat, abych vsechno poplatil a zbylo mi 15, tak to se muzu nechat rovnou nekde zamestnat, pak budu s cistou hlavou. Takovym lidem, kteri argumentujou internetem bud dam vyssi sazbu anebo jim reknu, ze tyto dily neumim montovat.My jim tu rikame "vychcanci"

normalne bych na tohle nereagoval, ale tady jsem se uz neudrzel
Nissan Primera SW 1,9 DCi
roman1648
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od roman1648 »

přesně tak...
někteří si donesou díly z Aukra a když se něco posere ještě přijdou plakat za tebou ( viz. polský kotouče za 200,- apod. ) a že se dočetli že to může být chybnou montáží....
:fuck:

ale to je jedno, debata se strhnula trochu jiným směrem - začalo to asi tím že byl zakladatel nespokojen s tím že dal za opravu ranec peněz a řeší problém znovu.
Pochybení se bude těžko prokazovat na obou stranách, to je jasný. Takový věci se ale prostě stávají, neexistuje žádnej lexikon do kterýho se podíváš a ten ti řekne co všechno je potřeba vyměnit aby se to už neopakovalo...a taky pochybuju o tom že kdyby ti řekl že je třeba dát komplet nový ojnice a že oprava bude stát jednou tolik, žr do toho půjdeš (crazy)
kamils
Sběrač informací

Příspěvek od kamils »

Ohledne toho internetu jsem to napsal s porovnanim hlavne s autorizovanym servisem. A autorizovany servis je ziv i zprodeje auta. Aspon myslim. Chapu, ze je tady vetsina co se zivi servisem aut.

Tak ze mi byla udelana GO motoru a potom jsem najezdil 25000km. Pochopil jsem, ze z toho nemuzu vinit mechanika. Kdyby udelal neco spatne, tak se to sekne daleko drive. Proste ctvrty valec nemaze a uz tezko nekdo zjisti proc. (kdyby mel nekdo zajem stary motor prodam) asi tam budou veci k pouziti, urcite vrch motoru.
rudy5
Aktivista

Příspěvek od rudy5 »

subz3ro_tdi píše:rucne-strucne by som to radsej neriesil, narozdiel od oprav je v pripade ublizenia na zdravi vymozitelnost "prava" dobra.... a financne postihy mozu nejedneho cloveka zruinovat (ak je dotycny vychcany a ma znamosti reps. sa hodi na pol roka PN s dozivotnymi nasledkami) - to uz nie je ako za starych cias ze ste si dali cez hubu a islo sa dalej ;)
to by ale musel vedieť od koho dostal :D
BMW 330 ix
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“