Crack alebo Patch na ETOS

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Karl
Aktivista
Odpovědi: 0

Crack alebo Patch na ETOS

Příspěvek od Karl »

Moc by ste mi pomohli asi sa to pripojilo na net a zablokovalo alebo už ubehlo 30 dní. Už som skúšal to aj preinštalovať a nič žiadny crack som nato nenašiel neviete o niečom mal by nato byť niaky patch.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
jamol
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

etos

Příspěvek od jamol »

me to taky po nakym case prestalo fungovat.po vyberu auta to neslo dal.vratil jsem zpet datum v PC a fungovalo.sehnal jsem program ktery to automaticky spousti v nastavenem datumu.
skymann
Přispěvovatel

Příspěvek od skymann »

Aku verziu Etosu mas?Resp. rok.S 2005 ziaden problem.
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Je to 2005s presne tak ako píšeš nešlo mi nič otvoriť a už som skúšal všetky možné Patche a nič a pritom stačilo tak málo veľké dík. Keď tak dal by si mi aspoň meno toho programu čo Ti to púšťa v danom čase?
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
skymann
Přispěvovatel

Příspěvek od skymann »

A po instal si tam nakopiroval crack?Alebo si to rovno pustil a zacalo to robit problemy?
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Práveže žiadny Crack som nato nenašiel asi to už bola Cracknutá verzia ale po čase sa zablokovala neviem buď sa Craknutá verzia pripojila na net alebo to bolo časovo obmedzené ale čas som posunul o dva roky späť a všetko behá ako má.
skymann
Přispěvovatel

Příspěvek od skymann »

Karl ,prave som to znova vyskusal instal a ide to uplne v pohode.Je to verzia 2005.Treba to upravit pred prvym spustenim.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“