Ahoj,
vedeme s kámošem diskuzi, jestli mi pojišťovna vyplatí či nevyplatí případnou škodu na nezávislém topení, která vznikne při bouračce. Já tvrdím, že by měla. Příjde likvidátor, nafotí to, uvidí webasto, zapíše ho Upřímně řečeno, jde v podstatě na prd, stejně to nijak neovlivním. Každopádně zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenost s tímhle problémem. Případně jestli se musí montáž tohodle zařízení na pojišťovně uvádět. Díky za info
Já z vlastní zkušenosti mohu doporučit http://www.pojisteno.cz/povinne-ruceni. Bezvadný nápad srovnat největší pojišťovny u nás ve velice přehledném provedení určitě ulehčí práci. Vybrala jsem si zde povinné řešení i já. Navíc zde můžete objevit i nabídky přímo od serveru, které jsou jednoznačně nejzajímavější. Jednoznačně tedy doporučuji!
Ale víš jak, řekni mi, proč vůbec požadujou fakturu? Když to auto ani neviděli nikdy před tím. To je jako když bych nasadil RS nárazník a pak to zbořil a oni po mně chtěli fakturu od RS nárazníků Nebo fakturu od kol třeba Nebo od pneumatik To mi příjde takový trošku zvláštní )
tohle řešil můj známý a (ne že by boural, ale na autě má dost dodělaných věcí a taky webasto, tak to řešil s pojišťovnou) a dobral se toho, že by to měl mít minimálně v pojistné smlouvě jako výbavu auta a ideálně je to mít v techničáku. Ale jak to dopadlo nevim
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru. KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS
Schválně se mi zeptej prosim tě Docela by mě to zajímalo V pojistné smlouvě, tak neni ani kolonka na půlku věcí, který jsou v normálnim autě To je na tom to nejhorší
jestliže to bude z havárky neměl by být problém když je uvedeno ve smlouvě pak samozřejmě pojišťovna bude postupovat buď rozpočtem nebo dle faktury...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!