Nejlevnější oleje v hypermarketech - akce

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

Odpovědět
JohnnyBOSS
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od JohnnyBOSS »

:D já jsem ještě na olej nikdy nejel, zajímám se o to teprve tak týden :D tak asi budu pak řešit vyfrit, můžu mít litr za 7 korun :)
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
Superb II 3,6 V6 FSI - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ToLa píše:V zimně je vždycky drahej.. kopíruje ceny nafty a navíc nikde nejsou slunečnice ani řepka jak si se mohl všimnout, takže kde není přebytek, není ani nízká cena...
PS: 13,- nestál už asi 4 roky :-)

to sis celé vymyslel, řepka se lisuje nejdříve tři týdny po sklizni, a na jaře se postupně výlisnost ztrácí, až ti zbude tak palivo do kotle ;) miloš
ToLa
Přispěvovatel

Příspěvek od ToLa »

To ale nic nemění na tom, že v létě je prostě vždy o 1/3 levnější, ať se lisuje, kdy se lisuje ;)
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

ToLa píše:To ale nic nemění na tom, že v létě je prostě vždy o 1/3 levnější, ať se lisuje, kdy se lisuje ;)

je protože zní už pendrek vylisuješ a topit nemusíš ;) miloš
JohnnyBOSS
Aktivista

Super, tretina z 30ti je deset,uz se tesim na leto:) jeste dotaz, zkazi se olej?:D napriklad kdyz bych v lete koupil za letni ceny treba 500litru oleje do zasoby na zimu a uskladnil to do zimy,stane se tomu neco?
Toledo 1M ALH >> FB PP764 stage 2, 12mm Zexel, podávačka AXR, ATD, VR6, EWT, 230FMIC/60mm, VB, 288/232mm a pár věcí z ARL. 177PS 399Nm, chip od benzínky (noteeth) - PRODÁNO
VW Touran 1.9 TDi 74kW
ToLa
Přispěvovatel

Příspěvek od ToLa »

Pokud k němu není přísun vzduchu, tak ne...
Ale rozhodně nedoporučuji skladovat použitý olej... já po roce rozďělal sudové čerpadlo a 3hodiny jsem z něj odlupoval nános uplně ztvrdlého oleje... měl jsem chuť koupit nové, protože to vypadalo, že se už nikdy nepohne...
PS: 500l mam asi na měsíc, ono čím je to levnější, tím to více jezdí... :-)
JohnnyBOSS
Aktivista

Jasne,vyfrit skladovat nebudu,ten je celorocne.skladoval bych jen kartony s novym:) tolik bych toho asi ani nenajezdil cece,ted s toledem spotrebuju asi 20litru nafty za tyden:D
VW Touran 1.9 TDi 74kW
hranicka
Přispěvovatel

Příspěvek od hranicka »

JohnnyBOSS píše:Jasne,vyfrit skladovat nebudu,ten je celorocne.skladoval bych jen kartony s novym:) tolik bych toho asi ani nenajezdil cece,ted s toledem spotrebuju asi 20litru nafty za tyden:D
Po čtyřech měsících ve slunečnici se začínaj objevovat viditelný kaly a to byl uzavřenej v kartonu bez přístupu světla.
ToLa
Přispěvovatel

Příspěvek od ToLa »

Mě bohužel nikdy nevydržel více než dva měsíce (nikde mě ho tolik neprodali :-) ) ale tipoval jsem teda více... :-/
JohnnyBOSS
Aktivista

hergot tak co s tim? :D a jak dlouho trvá, než se zkazí měřo? :D ikdyž...měřo se dá dělat i z vyfritu, takže se asi hloupost ho v létě dělat z novýho rostlináče a schovávat to na zimu :D
VW Touran 1.9 TDi 74kW
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

JohnnyBOSS píše::D já jsem ještě na olej nikdy nejel, zajímám se o to teprve tak týden :D tak asi budu pak řešit vyfrit, můžu mít litr za 7 korun :)

Ty vado vyfrit za 7 kč votom tady kuva vůbec nemluv já ho mám celý ty roky zdarma tak at se to nezmění :-D
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
ciko
Přispěvovatel

Příspěvek od ciko »

a co tak vyfrit aj pre mna za peniaze?
djpeto
Přispěvovatel

Příspěvek od djpeto »

ciko píše:a co tak vyfrit aj pre mna za peniaze?
si si isty ze si obehal VSETKY restauracie, fastoody megdonaldy v tvojom okoli ked chces nakupovat? su radi ked sa toho mozu zbavit, ono za opytanie nic nedas...
EKOCar B100
#1:Octavia Combi '99 Black magic, AHF, EGRoff, TT-puky, 13000lm light.
#2:Octavia '97, modra metaliza, AGR,EGRoff,MAFoff
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

djpeto píše:
ciko píše:a co tak vyfrit aj pre mna za peniaze?
si si isty ze si obehal VSETKY restauracie, fastoody megdonaldy v tvojom okoli ked chces nakupovat? su radi ked sa toho mozu zbavit, ono za opytanie nic nedas...
ono zas tak divoke to neni, velke firmy to jen tak nepusti, aby riskovaly nejaky prouser a od vetsiny firem to vykupuji "specializovane" firmy, a mnohdy jim za to davaji jeste slevneny novy olej a tuk.
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Je to jak píše radluk, větší vyvařovny za to že odevzdají použitý olej dostávají slevu na nový olej. Díky tomu mi taky odpadla velká vyvařovna. Zadara ti ho dá maximálně známej.
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“