Zistenie skutocnych kilometrov Fabia 1,2 HTP-2006 cez KKL
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zistenie skutocnych kilometrov Fabia 1,2 HTP-2006 cez KKL
Nazdar, potreboval by som rau, ci je mozne precitat z riadiacej jednotky Fabie pocet najazdenych kilometrov. Mam kabel KKl USb. V polozke pristrojova deska som nasiel na kanaly 2 alebo 3, uz si presne nepamatam pocet najazdenych kilometrov, objem paliva v nadrzi a pod. Udaj na budiku je o 9km viac ako ukazuje VAG z ECU. Zapisuju sa tieto hodnoty nezavisle? Hodnotu hodin v servoriadeni mi ukazuje vela, ono to auto nema tolko kilometrov po prepocte a cital som ze to nie je spolahlive. Viete nejako poradit? keby to niekto dal pretocit, ako by som to zistil?
Dakujem...
Dakujem...
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
-
- Přispěvovatel
Ja som to pozeral na mojom aute, presne tak ako pisete ale ja tam mam hodnotu okolo 4500, co sa mi zda riadna blbost. Auto ma 4 roky, mala ho predo mnou zena a ked som to kukal zospodu, tlmice original, interier velmi zachovaly, bola 1. majitel, to mam overene cez policiu, motor slape ako hodinky a maximalku ma 151, pricom je to 1,2 htp 40 kw. Riadenie ok, vsetko povodne. Kozenka na pake nevydrata, original. Madla okolo dveri nevydrate, viko od nadrze neobskrabane, ani prah dveri vodica,podla VAg motor ako novy. Sedacky nevysedene, boli tam este zanovne filtre, nove sviecky. Ziadna vola v riadiacej pake, netuka ani prevodovka na volnobehu, radi sa uplne normalne na tie kilometre. Poloosi nemaju unavene manzety, povodne kotuce , ale nove platnicky. Pasy navijaju normalne. pedale nezodrate. Proste to nechapem. Auto ma podla tachaca 88600km. Je mozne, ze by malo 200000? Viem to este nejako overit? Ze by vymenili cerpadlo serva za nejake starsie?
No nedalo mi to a tak som sa siel kuknut na rampu, ako je mozne, ze mam dobu zapnutia serva 4000h, a auto tolko kilakov nema. Tak som prisiel na to, ze servo je vymenene, urcite nie je povodne, kedze povrch tyciek je 5 x hrdzvejsi ako vsetko ostatne a su otlacky kluca na skrutkach , ktore sa demontuju pri demontazi servoriadenia. Takze je z niekadial z vrakaca. chcel by som sa opytat, ci sa prejavuje kulisa radenia na pocte najazdenych km. myslim vola, a podobne. Ta moja nema volu ani v jednom smere, rychlosti padaju normalne. S fabiou nemam skusenosti, kedze na ostatnych autach je uz paka vylagrovana ako svina uz pri 120000km.