..ako píše Package mal som to iste na 2.2 hdi SWIRL haluzil vymenilo sa cele tiahlo komplet za nove bola roztrhuta membrana a od tedy to facha,ale tak či tak sa zvykne aj regulacia na turbe zasekavať...a ešte to že tu je ine turbo niesu tam naklapacie lopatky ale tak klobuk je v turbe kt. to rguluje je to zaujímave cekom...
..a maš to chipnute povačšinou sa dava tlak tých 1.4...
P 807 -2,2Hdi- vysoký tlak v sacím potrubí
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak mám stejný problém na stejném motoru 4HW...
vysoký tlak turba.. jenže v mém případě je auto právě po opravě (vyměněný střední díl turba za nový).. Dnes jsem zkusil jak je na tom membrána swirl a ta je bez problému...
Takže se buď někde ztrácí podtlak, nebo to nové turbo není OK...
na autě jsou 4 elmag ventily na ovládání podtlaku... Dva jsou vedle snímače plynu a dva vedle airboxu...
každý z nich má 3 výstupy, přičemž spodní je na nasátí venkovního vzduchu (tím pádem na zrušení podtlaku)...
Předpokládám tedy že jeden je vstup podtlaku a druhý je ovládání... první otázka.. který je který.. jsou vedle sebe a mám pocit že u jednoho je to zapojené obráceně.. nebo je to jedno???
a který k čemu slouží?? jde mi konkrétně o to, který jde k turbu..
vysoký tlak turba.. jenže v mém případě je auto právě po opravě (vyměněný střední díl turba za nový).. Dnes jsem zkusil jak je na tom membrána swirl a ta je bez problému...
Takže se buď někde ztrácí podtlak, nebo to nové turbo není OK...
na autě jsou 4 elmag ventily na ovládání podtlaku... Dva jsou vedle snímače plynu a dva vedle airboxu...
každý z nich má 3 výstupy, přičemž spodní je na nasátí venkovního vzduchu (tím pádem na zrušení podtlaku)...
Předpokládám tedy že jeden je vstup podtlaku a druhý je ovládání... první otázka.. který je který.. jsou vedle sebe a mám pocit že u jednoho je to zapojené obráceně.. nebo je to jedno???
a který k čemu slouží?? jde mi konkrétně o to, který jde k turbu..