budík tlaku turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
budík tlaku turba
Zdravím, nekupoval a neinstaloval si někdo tady ten instrument na měření tlaku turba? na škodovku, zajímalo by mě co vše potřebuji krom toho budíku, nějaký čidlo? a kam se píche, dík za rady jsem lama (malinká)
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power
často se dává nalevo od volantu, k A sloupku...losmiros píše:oooo jak jsi mocný.... dík
nemáte jěště někdo typy kam ho umístit v octávce?? kdyby byly třeba nějaký fotky abych zhlídnul jak to vypada bylo by to super, foto třeba na mail...
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

a není náhodou toto budík na benziňáka??? netvrdím že na dieslu nebude chodit, jen ten rozsah do - je zbytečný. Ne?Radim205D píše:Pokud chceš montovat 150PS turbo tak raději asi do 2barlosmiros píše:jo a jakej rozsah si mám koupit na to turbičko, do 2bar by to mohlo stačit nebo i 1,5
Tenhle mám na prodej včetně 2m teflonové hadice a T-kusu za 400,-+pošta
52mm

na benzíňáka bys měl mít právě ještě větší rozsha, ne? teda jestli tomu rozumím...
do 1,5 je na diesla akorát
tuuu Radim205D - kurňa ten je pěknej, takovej bych si představoval, ale mám požadavek s bílým podkladem a zeleným podsvícením, kdes ho koupil? nebo nemáš bílej?
do 1,5 je na diesla akorát
tuuu Radim205D - kurňa ten je pěknej, takovej bych si představoval, ale mám požadavek s bílým podkladem a zeleným podsvícením, kdes ho koupil? nebo nemáš bílej?
serou me motorkari s dalkovema svetlama, bandit power