Nitro do TDi?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Aha, takze nekdo o voze, jiny o koze. Predpokladal jsem, ze se jedna o graf z testovani turbodmychadla, ktere jsem mel od tebe.žížala píše:Já myslel graf z brzdy nějaké úpravy co jsi měl na motoru, třeba to nitro na AJM, ať se držíme tématu. Máš nebo nemáš něco v ruce? Mongo to vystihl asi nejlíp.
Ne nemam, protoze nemam potrebu a prozatim to nebylo doladeno ... vim, smutne, nicmene jsou jine priority bohuzel. A ten tvuj graf? Ikdyby tam bylo 1000 koni, BH to tehdy vystihnul velice dobre - za takovou upravu se stydet a ne se tim chlubit (nebo jak to presne napsal).
To nitro na AJM mam graf, je v tom tematu i s mym komentarem

Jinak se mi libi, kdyz me soudi clovek, ktery se tu absolutne znemoznil do te miry, ze jeho ucty musely byt zablokovany ... moc se mi to libi.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
-
- Aktivista
žížala píše:...než jsis mě...
Nauc se cesky pokud jsi Cech:žížala píše:... když jsis koupil ...
http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=1812
... takhle by to vypadalo, kdybych si te bral do ust, ostatni je pouhe konstatovani.
Graf vygenerovany softwarem, ktery pouzivala firma MaxTDI ... ostatne je to na tom videt.
Vskutku promin, ale ja se zivim poctive, takze nemam cas (a uprimne ani chut) si tu s tebou dopisovat, protoze ty se kopes doma do zadku a zabijis tim cas.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 

-
- Aktivista
Kdybys alespon cetl a vnimal (jenze ty jen neco prelitnes ocima a reagujes bez zamysleni), tak bys cetl moje vyjadreni k tomu. Kazdy, kdo si ten graf jen trochu prohlidne si je vedom hodnoty tech dat.
Proc plytvas mym casem?! Uz na tebe radeji nebudu reagovat.
Proc plytvas mym casem?! Uz na tebe radeji nebudu reagovat.

- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Forest
Len vdaka forestovi je teraz profituning v Prahe a vdaka nemu ma dieselpower konkurenciu a bude mat dalsiu......Ivo nechcel expandovat do CZ zvlast ak si v tej dobe budoval zazemie na SK.....prave forest a jeho xxxxx ho spolu so mnou presvedcili ze Praha bude velmi dobry start pre profituning a jeho dalsie pobocky v CZ.
To ze neragujem na xxxxx na forach znamena len to ze ignoracia debilov je nalepsi sposob ako na nich reagovat......
To ze neragujem na xxxxx na forach znamena len to ze ignoracia debilov je nalepsi sposob ako na nich reagovat......
...to be or not to be... - faster
Re: Forest
@STING,
Krasne a pravdivo napisane.
Krasne a pravdivo napisane.
Audi A4 3.0 tdi B8 D-Racing.sk
337hp 747Nm EX
Aktual BMW 335i E92 437hp 574Nm
337hp 747Nm EX
Aktual BMW 335i E92 437hp 574Nm
-
- Aktivista
Re: Forest
Tak to jsi me uprimne potesil, protoze i diky tomu je ted Dieselpower v Praze a zjevne tam Profituningu dela velkou radost.Stingray píše:...
Jinak prima Marku ze ses ozval, na PMky nereagujes, na emaily to same ... tak jak, kdypak dodas konecne po tech letech tu slibenou fakturu? Nebo mi vratis penize za prijate DPH, ktere jsi nikdy neodvedl, ktere jsme si nikdy nemohli odecist? A kdy dodas ten stitek s oznacenim turba? Ten jsi predpokladam nedodal proto, ze se jednalo o kradene turbo nekde z tovarny a ne zadna objednavka primo z Garrettu jak jsi se kasal

By se ti to urcite vyplatilo, je konecne poradne vyvazene na VSR vyvazovacce a pan Buh me miloval, ze jsem ho tam nedal. Bych chtel videt tech slibovanych 300 koni, ktere bych na tom mel (330 s decentni upravou compresoru), kolik na tom upravenem turbu dosahlo Lupo? 230? Nebo korekcema nahnanych 250? To dokazal TDIfun u HANZE bez aditiv, vymeny compresoru, prevrtani a kdoviceho.
Tak ako to urobite paaan majster s 300 konovou Fabiou, s 450konovym Audi?!
Vazeni, takova je pravda o serioznim panu Stingrayovi. Tady uz mu to nikdo nezere, tak zacal s tema svejma kecama na konkurencnim foru ... za coz mu je ostatne vetsina lidi tady vdecna.
@Badumi1: jsi mimo a meles ... ty si radeji zamet pred vlastnim prahem - uz jsi se BHckovi alespon omluvil a podekoval mu za to, ze to tady nerozmaznul?!

-
- Aktivista
Vrana k vrane seda. Me narozdil od tebe ten twin funguje ... muze to potvrdit hned nekolik serioznich lidi. Navic pro srandu jsi ty, jak sis tu prinesl polinka i vodu do kotliku, ohynek zatopil, do kotliku si s ochotou vlezl a s usmevem si dale pod nej prikladal. Dost lidi predtim verilo tem tvym lzim o me, ale nastesti jsi me tim krokem uspesne ocistil. Manipulator a intrikan jsi dobry, jen jsi to nedotahl do konce a nakonec jsi to neukociroval ... co jsem slysel, ostuda se dotkla i M-voleska, takze vylozene uspesny tah.žížala píše:Hele ty majster a ty jsi dokázal co kromě řečí? Kde máš nějakej výsledek? Co? Tak a kdo je tady pro srandu?
Klidne, ale me neuvydis.Baťa1 píše:foreste s tebu se chci setkat to musí byt zažitek jako vydět orloj![]()
@Badumi ... ani za komentar mi nestojis