Kočky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
kamoska mala problem s tygrem domacim (kocka) ze ji chcal do koberca, mala taky ten dlhosrsty koberec
nasekala tam spraju proti mackam
a ta svina jej tam hnet zadelila darcek
tak sa nasrala navalila tak spreju ze tam bola priam vrstva toho
chytila macku dala ju tam a ta s prskanim ako pravý alergik zdrhala kade lahsie.
VW golf IV, 1.9 TDI, 74 kw zatial vsetko povodne 
řešil jsem podobný problém, koukal jsem různě po rušičkách ale nechtělo se mi do toho nějak extra investovat, na chalupě sousedovic kočky si bohužel oblíbily moje auto asi jim voní nafta
, nejen že ho neustále značkovaly ale nejradši se vyhřejvala na střeše nebo na kapotě, vyřešil jsem to odpuzovacím sprejem kterým vždycky stříknu pod každý kolo vždy když přijedu na chatu, vydrží to docela dlouho a funguje to, mě to pomohlo od tý doby po kočkách ani stopa. Sprey stál kolem 130,- .

, nejen že ho neustále značkovaly ale nejradši se vyhřejvala na střeše nebo na kapotě, vyřešil jsem to odpuzovacím sprejem kterým vždycky stříknu pod každý kolo vždy když přijedu na chatu, vydrží to docela dlouho a funguje to, mě to pomohlo od tý doby po kočkách ani stopa. Sprey stál kolem 130,- . 

Firad&HybridG4
-
miraspetrowski
- Přispěvovatel
psí pižmo,,,,kave66 píše:řešil jsem podobný problém, koukal jsem různě po rušičkách ale nechtělo se mi do toho nějak extra investovat, na chalupě sousedovic kočky si bohužel oblíbily moje auto asi jim voní nafta, nejen že ho neustále značkovaly ale nejradši se vyhřejvala na střeše nebo na kapotě, vyřešil jsem to odpuzovacím sprejem kterým vždycky stříknu pod každý kolo vždy když přijedu na chatu, vydrží to docela dlouho a funguje to, mě to pomohlo od tý doby po kočkách ani stopa. Sprey stál kolem 130,- .
moskvich 412, lada 2105, š 120ls,p 309 grd,toyota corolla-mazánek,sharan1 1,9TDI 81kW černá metla-šachovnice na blatníku