no uvidím skuJo přesně tak tady se do toho nikomu nechce.To už sem objel pár klepířství.A v jednom by mi to udělali. Ale tak cca 3 týdny a já stím příští týden jedu na STK No našel sem na stránce http://www.mjauto.cz/ tak uvidíme čučel sem že tam za ně chtě 2900 ale je to cupe ale je tam psaný 5dv tak v tom se už nevyznám že by chyba v metrixu Netušil sem že cupéčka dělili 5dv no uvidím skusím zítra tam cinknout a pak buď je vystříhám s omalovánek nebo už fakt nevím
Jen jestli si tam někdo neplete Hacback s kupé,protože coupe pětidvířko jsem do teď nikde neviděl.Zkus kouknout na inzerci na bouraný auta,jestli někdo někde neprodává po dílech.
No právě já také ne.Dnes sem byl asi tak v desti klempírnách a nikde mi je nechtě udělat.Pasl sem tam meila tak uvidíme.no asi mi nic jiného nezbude než zajet do renaulta a optat se tam.
Jo dík za stránku ale na kupečko tam není Byl sem dnes v Renaultu a tam chtěj 7tisíc za jeden prah.To je nehorázná drzost.Takže kopím na normálního megana a holt je upravím nedá se nic dělat
Jo to mi ani nemluv.Je to nehoráznost.Kus plechu ještě to ani není v plniči a takovej ranec.Sem se ho optal na rovinu jestli se probudil ze sna.Ale řešim to tím že pojedu na vrákáč.Maj tam snad kupečko také takže se na něj mrknu.Jinak normál na megana stojí 2500kč tak to už není takovej ranec.Majitelovi sem to říkal.A řek sem mu že bez papíru mu to navařím a dám do barvy za 32 stranu.Tak zářil radostí pač vedel mě konkurenčí autoklempírna mu řekla že jen výměna prahu s plničem 4tisíce
Cus Draku dík za info.Ale bohužel sem dnes mluvil s majitelem auta a ten se rozhod auto zrušit.A když sem teda chtěl že bych se ho ujal tak mi odpověděl že je sešrotované.A to sem projel a provolal furu kaček