BKD jde nepravidelně a chcípá
Moderátoři: šulda, Moderátoři
BKD jde nepravidelně a chcípá
Dobrý večer.Mám neřešitelný problém.Na volnoběh kouří až mě tečou v garáži slzy z nespálený nafty.Vstřiky jsou přetěsněný a už jsem je asi pětkrát zkoušel štelovat.Vag ukazuje hodnoty do 0,7 všechny,ale když to jdu projet tak po 30 metrech jsou vstřiky na hodnotách okolo 3.Fakt to už nechápu.vibruje celý motor jak hovado a i mě to 2x chcíplo po vyřazení na neutrál.Lišta ke vstřikům nová 2 dny.
Právě že nejede od 1200-1400 to s celým autem klepe a od 2000-2200 ot. taky.Benzín v tom není.Spadl mě rozvoďák v důsledku ohnutí šroubu nap. klatky a po složení to dělá takovýkle problémy.Už nevím fakt co s tím.Teď jdu zkusit vstřiky vyndat a prohodit mezi sebou a to je asi to poslední co ještě můžu udělat.Huml píše:za jízdy jede normálně? není v tom benál?
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
Má se jak ohnout.Vytrhlo se to z hlavy ze závitu-je tam jen 8 a následkem povolení klatky se ten šroub ohl poněvadž kousek šroubu v hlavě ještě držel.Už jsem to tady popisoval v jiném tématu,ale znova.Hlava odzkoušená,zbroušená 8 ventilů vyměněných,9 zdvihátek taky-rozlomily se,vana vyčištěná atd.Udělal jsem ůplně všechno.pokornasek.pepan píše:ohnul sroub ?? nez by se ohnul tak by spis prasknul... dyt se ani nema jak ohnout... ta kladka je kolmo k bloku,kdyby byla povolena tak se spis prosoupe ven skrz kryt.
pokud to mas spravne nastaveny tak to bude s nejvetsi pravdepodobnosti potkany.
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
-
pokornasek.pepan
- Aktivista
tomu neverim ze se ohl... sice je to 8 zavit ale do hlavy jde nejmin 10zavit(jestli ne 12) mas foto?Petas1978 píše:Má se jak ohnout.Vytrhlo se to z hlavy ze závitu-je tam jen 8 a následkem povolení klatky se ten šroub ohl poněvadž kousek šroubu v hlavě ještě držel.Už jsem to tady popisoval v jiném tématu,ale znova.Hlava odzkoušená,zbroušená 8 ventilů vyměněných,9 zdvihátek taky-rozlomily se,vana vyčištěná atd.Udělal jsem ůplně všechno.pokornasek.pepan píše:ohnul sroub ?? nez by se ohnul tak by spis prasknul... dyt se ani nema jak ohnout... ta kladka je kolmo k bloku,kdyby byla povolena tak se spis prosoupe ven skrz kryt.
pokud to mas spravne nastaveny tak to bude s nejvetsi pravdepodobnosti potkany.
To už jsem zkoušel a bez bublin.Samozřejmě vše nové.Ještě mě napadá jestli není potřeba udělat třeba zákl.nastavení,ale to se svým vagem nedokážu.Hlásí mě to neregistrovaný hex.Huml píše:napoj si průhledný hadičky na přívod a odvod z tandemu, jestli ti nepodfukujou vstřiky, gumky a šrouby jsi dal nový?