BKD jde nepravidelně a chcípá

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Petas1978
Sběrač informací
Odpovědi: 0

BKD jde nepravidelně a chcípá

Příspěvek od Petas1978 »

Dobrý večer.Mám neřešitelný problém.Na volnoběh kouří až mě tečou v garáži slzy z nespálený nafty.Vstřiky jsou přetěsněný a už jsem je asi pětkrát zkoušel štelovat.Vag ukazuje hodnoty do 0,7 všechny,ale když to jdu projet tak po 30 metrech jsou vstřiky na hodnotách okolo 3.Fakt to už nechápu.vibruje celý motor jak hovado a i mě to 2x chcíplo po vyřazení na neutrál.Lišta ke vstřikům nová 2 dny.
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

za jízdy jede normálně? není v tom benál?
Petas1978
Sběrač informací

Příspěvek od Petas1978 »

Huml píše:za jízdy jede normálně? není v tom benál?
Právě že nejede od 1200-1400 to s celým autem klepe a od 2000-2200 ot. taky.Benzín v tom není.Spadl mě rozvoďák v důsledku ohnutí šroubu nap. klatky a po složení to dělá takovýkle problémy.Už nevím fakt co s tím.Teď jdu zkusit vstřiky vyndat a prohodit mezi sebou a to je asi to poslední co ještě můžu udělat.
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

no to spíš bude potkaný
603917329
pokornasek.pepan
Aktivista

Příspěvek od pokornasek.pepan »

ohnul sroub ?? nez by se ohnul tak by spis prasknul... dyt se ani nema jak ohnout... ta kladka je kolmo k bloku,kdyby byla povolena tak se spis prosoupe ven skrz kryt.
pokud to mas spravne nastaveny tak to bude s nejvetsi pravdepodobnosti potkany.
Petas1978
Sběrač informací

Příspěvek od Petas1978 »

pokornasek.pepan píše:ohnul sroub ?? nez by se ohnul tak by spis prasknul... dyt se ani nema jak ohnout... ta kladka je kolmo k bloku,kdyby byla povolena tak se spis prosoupe ven skrz kryt.
Má se jak ohnout.Vytrhlo se to z hlavy ze závitu-je tam jen 8 a následkem povolení klatky se ten šroub ohl poněvadž kousek šroubu v hlavě ještě držel.Už jsem to tady popisoval v jiném tématu,ale znova.Hlava odzkoušená,zbroušená 8 ventilů vyměněných,9 zdvihátek taky-rozlomily se,vana vyčištěná atd.Udělal jsem ůplně všechno.
voga
Sběrač informací

Příspěvek od voga »

odmeraj tlaky cez zhaviče .....
pokornasek.pepan
Aktivista

hm...,myslim že tlaky nezměří :)
pokornasek.pepan
Aktivista

Petas1978 píše:
pokornasek.pepan píše:ohnul sroub ?? nez by se ohnul tak by spis prasknul... dyt se ani nema jak ohnout... ta kladka je kolmo k bloku,kdyby byla povolena tak se spis prosoupe ven skrz kryt.
Má se jak ohnout.Vytrhlo se to z hlavy ze závitu-je tam jen 8 a následkem povolení klatky se ten šroub ohl poněvadž kousek šroubu v hlavě ještě držel.Už jsem to tady popisoval v jiném tématu,ale znova.Hlava odzkoušená,zbroušená 8 ventilů vyměněných,9 zdvihátek taky-rozlomily se,vana vyčištěná atd.Udělal jsem ůplně všechno.
tomu neverim ze se ohl... sice je to 8 zavit ale do hlavy jde nejmin 10zavit(jestli ne 12) mas foto?
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

napoj si průhledný hadičky na přívod a odvod z tandemu, jestli ti nepodfukujou vstřiky, gumky a šrouby jsi dal nový?
Petas1978
Sběrač informací

Příspěvek od Petas1978 »

Huml píše:napoj si průhledný hadičky na přívod a odvod z tandemu, jestli ti nepodfukujou vstřiky, gumky a šrouby jsi dal nový?
To už jsem zkoušel a bez bublin.Samozřejmě vše nové.Ještě mě napadá jestli není potřeba udělat třeba zákl.nastavení,ale to se svým vagem nedokážu.Hlásí mě to neregistrovaný hex.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“