Led denne svetlá - polícia - vyhláška

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
timak
Nováček
Odpovědi: 0

Příspěvek od timak »

Prajem pekný den.

Chcem sa spýtat, čo treba predložit policajtovy pri cestnej kontole, ked máte namontované homologizované led denné svetlá ?
Pri kúpe svetiel som mal v balení manuál, svetlá + príslušenstvo, zarucný list. Ale policaj odo mňa pýtal tzv. " SCHVALOVACIU ZNAČKU" !
Vie my niekto poradiť ?

Dakujem. :)
athelas
Přispěvovatel

Příspěvek od athelas »

nebude to znacka priamo na svetlach? Myslim znacku Ex, kde x je cislo krajiny pre ktoru su svetla schvalene a taktiez znacku RL, ktoru musi homoligozovane svtlo mat.
Seat Leon 1M AHF rv.2000, chip by RLS, EGR off, puky Audi TT, rozpera OMP, 2x Zimmermann 280mm/256mm chladene vzadu, H&R springs -40/-40, 225/45/R17
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
timak
Nováček

?

Příspěvek od timak »

To mu akože mám vymontovat svetlo aby vydel oznacenie E ?
Policajt chcel odo mna nejaký doklad "schvalovaciu znacku".
slovacek.milos
Aktivista

Re: Led denne svetlá - polícia - vyhláška

Příspěvek od slovacek.milos »

timak píše:Prajem pekný den.

Chcem sa spýtat, čo treba predložit policajtovy pri cestnej kontole, ked máte namontované homologizované led denné svetlá ?
Pri kúpe svetiel som mal v balení manuál, svetlá + príslušenstvo, zarucný list. Ale policaj odo mňa pýtal tzv. " SCHVALOVACIU ZNAČKU" !
Vie my niekto poradiť ?

Dakujem. :)

musíš vycházet z toho že to je banda kreténů,

pokud zapneš normální světla taky jim musíš předložit doklad čím svítíš, :? :? :?

já jsem ten problém zažil je tomu asi měsíc, jel jsem do holiče a jak je odbočka na prietržku před holičem, tak mě zastavili benga,

že vraj čo to mám za mlhové svetlá, tak říkám to jsou světla SPDS značy wesen,
nevystupujte s vozidlá a pokračujtě dalej,

asi nějaký blbbeček asi jetě nezaučený zjištoval co se to vlastně na silnici děje

;) miloš
ondrix
Přispěvovatel

Re: ?

Příspěvek od ondrix »

timak píše:To mu akože mám vymontovat svetlo aby vydel oznacenie E ?
Policajt chcel odo mna nejaký doklad "schvalovaciu znacku".
Nemusis nic odmontovat a ani ziadny doklad ukazovat...vsetko ma priamo na svetle vyrazene aj DRL aj Ex..staci mu len povedat nech sa zohne a pozrie si to sam..na mna tiez skusali taketo praktiky ze kde mam od toho papier a preco to nemam zapisane v technicaku..netreba sa dat..ale musis trosku poznat aj zakony.
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

to E by mělo být přimo na skle světla
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

já bych to zakázal.
vynecht
Přispěvovatel

Příspěvek od vynecht »

Jako ty policejní kontroly jo , to já taky a lopaty bych několika koupil ze svýho
Montáž, úpravy a repase nezávislého topení Eberspächer, Webasto (předělání příhřevů spouštění na dálkové ovládání nebo mobil)

Sharan 215/460, Octavia 190/460

Výstavba a rekonstrukce interiérů http://www.neza-interiery.cz/
Vici
Aktivista

Příspěvek od Vici »

jo ty klidně taky a na pár lopat přispěju...
athelas
Přispěvovatel

Příspěvek od athelas »

presne ako to uz pisali chalani, tie znacky su vylisovane priamo na sklach svetiel.
Seat Leon 1M AHF rv.2000, chip by RLS, EGR off, puky Audi TT, rozpera OMP, 2x Zimmermann 280mm/256mm chladene vzadu, H&R springs -40/-40, 225/45/R17
Milos Beranek
Přispěvovatel

Příspěvek od Milos Beranek »

jj, policie je banda kreténů. Na pořádek by měli dohlížet borci, jako je například "aktivista-slováček". To by se to tady žilo a jezdilo. Mohli bychom jezdit v popelnicích vlastní výroby, vožralý nebo zfetovaný, znásilňovat a vraždit, paráda
nogis
Aktivista
Příspěvek od nogis »

(rofl)

Pokud mám auto v pořádku, nevidím důvod mít s policií problémy. Vždycky nadávají jen problémoví jedinci...
VW Passat B8 variant R-line, CUAA 218kW/591Nm
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Milos Beranek píše:jj, policie je banda kreténů. Na pořádek by měli dohlížet borci, jako je například "aktivista-slováček". To by se to tady žilo a jezdilo. Mohli bychom jezdit v popelnicích vlastní výroby, vožralý nebo zfetovaný, znásilňovat a vraždit, paráda
asi budeš od nich, ale nemyslel jsem to nějak zle,

mám víc jak čtyři roky wesen co vypadají jak mlhovky http://www.google.cz/url?sa=t&source=we ... AA&cad=rja

nikdy nebyl problém dokonce jsem i měl dřív kartičku s homologací, ta policejní kontrola mě připadala stejně jak píšeš

zastaví tě slovenské bengo a zeptá se auto máte vlastní výroby :? ste opilý a sfetovaný, hodláte na našem území vraždit a znásilnovat, řekneš ne a jedeš dál,

zde si to poslechni http://www.google.cz/url?sa=t&source=we ... OA&cad=rja

;)
jurosdi
Aktivista

Příspěvek od jurosdi »

Ja jazdím s dennými Led svetlami už dlho a zatial som na územý SR nemal žiadny problém s Dopravnou Políciou... Všetko mám podla vyhlášky.
http://www.testek.sk/files/denne_prevaz ... etidla.pdf
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“