vymena vstrikovacu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
vymena vstrikovacu
ahoj vsem!! mam v planu menit na passatovi 19 85 kw PD komplet vstrikovace jelikoz se mi naskytly za fajn cenu ..auto ma 200 tkm a pry je dost velke riziko ze se nove gumicky potrhaji o ostre hranky v hlave ktere se casem vytvorily...mate nekdo zkusenosti?pote netesnot nafta do oleje a ko...díky za pripominky...
Já to měnil při 200 tis. Byly tam taky trochu takový otlačeniny, ale nic hroznýho. Nacpal jsem tam nový vstřiky s novejma O-kroužkama a je to OK, už je najeto dalších 30 tis.
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 

Ja jsem menil ted, take passat 85kW PD po 240tis. A jen proto, ze mi to v opravne zkurvili a dali mi tam dva vstriky, ktery byly absolutne v p..i! Koupil jsem jete 50tis. 96kW za 3tis. a pasik jede jak divej. Tedy ted zase ne, protoze manzelka jela ve stredu na vylet a vratila se takto: Zbourany cizi plot (10cm ocel kul), hnuty predek o cca 4cm doleva (nosniky, silentbloky motoru urvany), takze same radosti....

Nafťáci všech zemí, spojte se!