Ventilátor klimatizace

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

dada211
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od dada211 »

Ahoj měl bych dotaz ohledně ventilátoru, v zimě mi odešel předřadný odpor, a ventilátor makal pouze na 4 stupeň. Takže po demontáži jsem ohmetrem proměřil předřadný odpor a zjistil, že odešla tepelná pojistka za pár korun. Bylo zajímavý, že když to fachalo jen an 4 stupeň, tak při zapnutí ventilátoru bylo vidět na světlech že lehce pohasli. Tak by mě zajímalo, kolik by měl mít proudový odběr totho ventilátoru na " prázdno". Zda se to dá někde vyčíst? Na vrakovisšti jsem kopil celý předřadný odpor, a nainstaloval. Nyní mi ventilátor fouká podstaně méně. Nabyl jsme proto dojmu, že by to mohli dělt uhlíky, které by mohli být sjeté a projevuje se to zvýšeným zatížením ventilátoru. , ael to jen moje doměnka. Navíc žena mi říkala, že nyní na 4 stupěň ventilátoru je cítit zápach z ventilátoru po spálenině. Je dost možné , že to způsobilo promazání ventilátoru, a nebo ty uhlíky. TAkže pokud bych porovnal hodnoty proudového zatížení u sjetých uhlíků by to mělo mít vyšší proudový odběr. Jinak dala by se stáhnout někde v pdf dílenská příručka pro Octavii. Někdo mi tady dával odkaz, ale ěm to něšlo stáhnout.
Škoda Octavie 1.9TDI 66 kW r.v 2004 A-4
TITI 72
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od TITI 72 »

Superb 1,9TDi PD 74kw,AVB, 2005
Neztrácejte hlavu,kdo to má po vás uklízet!
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“